Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

Cisko, czy mój przelew dotarł?  :kwiatek:
tak 🙂
Informuję, że wpłaciłam całość (200zł). Pieniądze będą na koncie Ciski dzisiaj, najdalej jutro 🙂
wpłaciłam ratę nr 1  💃
co prawda idzie przelewem pocztowym, więc realnie będzie za 2-3 dni, ale już idzie !  😉
Ja również dziś, tak jak mówiłam  :kwiatek: Skan przesłać ? 🙂
jutro wszystko uzupełnie  😉

Mamy kolejne wolne miejsce
ciska mozesz nas informowac kto wypada, żeby Dzionka nie zrobiła rabanu osobie niewinnej 😁
Mamy kolejne wolne miejsce

chętnie wskoczę  💃
no to lista znowu uzupełniona

Jutro ostatni dzień wpłat!!
za Jett mamy Juliadne
za Shlton  Martęa za Nadżafową wskakuje Ovca  😉
ja już zleciłam przelew dziś ( narazie 2 raty)
do jutra bedzie na pewno.

aktualna tabelka
Dzisiaj 15. Jak się ma sytuacja? 🙂
Trzeba czekac na wyrocznie czyt. Ciske 😁
Osoby które robiły przelewy na ostatnia chwile niech pzesla Cisce potwierdzenia nadania pieniazkow :kwiatek:
Ja mogę oczywiście przesłać tylko potrzebuję maila  :kwiatek:
poczekamy na wyrocznie :kwiatek: Może akurat Twoja wplata juz jest 😉
no to czekamy i Dzionka będzie działać dalej  🏇
nie... Teraz kto nie zapłacił ma pecha, dalej sie nie bawi ...
Dzionke zostawimy na trudniejsze sytuacje 😀iabeł: 😉
aaa racja 🙂 mój błąd
Dziewczyny, przyznaję się bez bicia. JA nie wpłaciłam bo bede mieć dopiero kasę po świętach  😡 Zaangażowałam się w wykup konia z rekreacji i nawet świąt nie będę miała. Jeśli tak musi być to wypiszcie mnie z zabawy. Nie mam nic poza tym na swoje usprawiedliwienie i bardzo mocno przepraszam  😡
Dzionka to juz nie osoba...to juz instytucja WINDYKACYJNA
tabelki zmienic nie moge bo na tym komputerze nie mam tego programu ale mam jeszcze przelewy od:
Ententa 56
Alabamka 56
Marta sz 104 zł
Ja jestem za tym żeby dać czas kolorwiatru na wpłatę, po świętach
Ale to tylko takie moje zdanie, nie wiem jak reszta ?
Ja się zgodzę z większością, ale z tego co mi się wydaje to w poprzedniej edycji kolorwiatru też się spóźniała z wpłatą 🤔
W poprzedniej edycji to ja miałam wpłaconą całość z nadpłatą końcem lipca już  🙄
chodzi mi o to, że w poprzedniej edycji również spóźniłaś się z wymaganą do końca roku pierwszą ratą ❗

Ale zawsze wpłacałam. Jak chcecie w sumie... Mnie to jest jedno na chwilę obecną.
Dziewczyny dajmy czas kolorwiatru, proszę  :kwiatek:
Idą święta, więc może trochę dobrego serca  :przytul:
Ale ja nie napisałam, że się nie zgadzam. Napisałam, że dostosuję się do reszty.  :kwiatek:
Szczerze? Strasznie lubie tą użytkowniczkę ale ja też pamiętam że to 2 albo nawet 3 spóźnienie z wpłatą.
Ciężko jest mi sie wypowiadac z sentymentu ale chyba powinnyśmy być fair. Nie było wpłaty sprawa jasna... można było byc wyrozumiałym gdyby dała znac tydzień temu że jest taka sytuacja i my tez miałybyśmy czas na myślenie i litosć.
Ja dostosuje sie do reszty :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się