Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

Nie znalazłam dzisiaj działającego wpłatomatu w Lbn  👿 nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych... Jak odnajdę działający to przelew pójdzie od razu, konto w tym samym banku, więc od razu będzie u Ciski, spokojnie, do 15.12 się wyrobię, nie zapomniałam... żeby nie było...
Zgadza się, kto nie wpłaci do 15tego po prostu się nie bawi, bez żadnych wyjątków. Jeśli ktoś wpłaci pierwszą ratę, a potem będzie nawalał - ląduje w Nieuczciwych i na liście.
Rozumiem że trzymamy się tej wersji:
Czyjego przelewu do 15.12 nie bedzie na koncie Ciski nie bierze udziału w zabawie! Bez żadnych żalów i wyjątków!? 👀

jestem ZA!
Moja 1 rata jutro idzie ale niestety przez poczte takze jesli nie dojdzie jakims cudem do 15 to wstawie potwierdzenie zeby nie bylo pretensji 🙂0
Ode mnie dzisiaj poszła I rata. W poniedziałek powinna być.
W tej chwili sprawdzałam konto doszły przelewy i obecnie nie zapłaciło 14 osób.
Ja właśnie dosłałam III ratę.
jeszcze 6 dni i zobaczymy kto z tej 14-nastki zapłaci
jutro puszczam przelew, a jak sie uda to i dzisiaj🙂
ode mnie zapewne będzie przelew dopiero w poniedziałek.
Czy są jeszcze jakieś szanse na dopisanie się do listy?

prześledziłam wątek i widzę,że ktoś się jeszcze wycofał...

jeśli będzie zgoda to poproszę o info na pw ( dane do przelewu i info jakie mam podać)

przelew za1i 2 rate polecial 💃
Narazie na miejsce jett wskoczyła Juliadna. Po 15 zobaczymy czy sie zwolni jakies miejsce  😉
Ciska, ale na te miejsca juz chyba nikt nie wskoczy... no chyba ze kase przeleje tego samego dnia, innaczej tego nie widze 👀
Można takiej osobie dać max 3 dni na zrobienie opłaty 😉
Mam nadzieje, że jeżeli wpłacę na poczcie we wtorek a w razie czego gdyby nie doszło do 15 wyślę Cisce skan kwitka, to nie zostanę wykreślona?  😡

edit: literówka
alabamka - na pewno nie będzie problemu 🙂
ok to ja w razie czego jestem nadal chętna.
przelew jestem w stanie zrobić tego samego dnia kiedy dostanę informację, dowód wpłaty tez na maila mogę od razu wysłać.

marta_szSzczerze? Nie ma Cie nawet przez miesiąc na forum... raczej nie chciałabym ryzykować że Ci sie odwidzi. W zeszłej edycji zabawy osoby do których nie bylismy pewni, wplacali z góry cała sume, wtedy nie widze problemu :kwiatek:
moja rata dziś poleciała do Ciski 💃
Teraz na szczescie nie ma ciśnienia, bo sprawa jest prosta 15 nie ma kasy? Nie ma Cie na liscie!
potem będziemy sie martwić jak ktoś sie będzie spóźniał
Proponuje Dzionke (jeżeli sie zgodzi) przydzielić do "upominania" i wpisywania zapominalskich na odpowiednią liste.
Dzionka przepraszam że pomyślałam o Tobie ale jakoś tak aktywnie działasz w tym temacie i jesteś mocno cieta za zapominalskich 😀iabeł:
ode mnie pójdzie dopiero w poniedziałek, ale do 15 dojdzie spokojnie  😉
ententa nie ma sie co martwić! Najwyżej potwierdzenie przelewu i sprawa załatwiona :kwiatek:
Zairka, hehe, nie ma sprawy 😀 Chętnie się wyżyję w taki pożyteczny sposób 😀
Ode mnie też poszło dziś. 😉
Zairka rozumiem,
nie będę pisać że już np wpłaciłam na konto basi,żeby ją ratować, wykupiłam konika szajbuska za kwotę wyższa niż ją sprzedają,
dokonałam też transakcji kupno- sprzedaż ale widzę,że tu najwazniejsze jest kto i ile jest.

no ok, ale idac tym tokiem myślenia to ciężko się jakkolwiek przebić, jeśli wolicie masę niezdecydowanych to rozumiem.

moze jak będę 5 lat na forum to będe mogła w czymkolwiek uczestniczyć...

apropos to mam urodziny we wrześniu wiec i tak bym musiała nieźle się naczekać i wpłacić wszystkie składki zanim do mnie by doszlo, ale jeśli wolicie wziać kogoś ze stycznia i później wrzucać go na listę nieuczciwych re votowiczów to rozumiem - Wasz wybór.

nie obrażam się i nie dąsam bo nie jestem z takich ale tym samym nowym osobom są zamykane wszelkie możliwości.

no nic, miałam to na uwadze i stąd zobowiązałam się wpłacic tego dnia kiedy dostanę info i przesłac od razu potwierdzenie przelewu, jeśli to za mało to ja już nie jestem w stanie tego przeskoczyć, szkoda...
Jesteś pewna, że w dobrym wątku napisałaś?  😡
"marta_szSzczerze? Nie ma Cie nawet przez miesiąc na forum... raczej nie chciałabym ryzykować że Ci sie odwidzi. W zeszłej edycji zabawy osoby do których nie bylismy pewni, wplacali z góry cała sume, wtedy nie widze problemu "

odniosłam sie do tego co wyżej...

ciska zaktualizujesz tabelkę?  :kwiatek:
w  środę dopiero , na tym komputerze nie mam tego programu.

Zwolniło sie kolejne miejsce w zabawie , Marto jelsi jestes nadal zainteresowana napisz do mnie na pw.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się