Skoro juz zamknięłysmy listę to czy chcecie np wpłacić pierwszą ratę do końca listopada i np zobaczyc kto jej nie wpłaci i dopełnic listę i bedzie juz w sumie spokój na jakis czas z wpłatami. Czy robimy to wszystko w grudniu ?
Aha i moim zdaniem jeśli nopebow chce sie dołączyć to mozemy ją dopisać , jedna osoba nas nie zbawi 😉
[quote author=Alabamka link=topic=72600.msg1183586#msg1183586 date=1321007714] Ja sobiście wolę w grudniu :kwiatek:
ja również 😉 [/quote] i ja :kwiatek: tylko może zróbmy, do 15.12 Bo wypłaty przeważnie sa koniec miesiąca albo do 10. Wiec kto będzie miał to wpłaci koniec listopada, a inni do 15.12. W ten sposób mamy kilka dni żeby dobrać kogoś, albo odrzucić. To chyba najlepszy pomysł bedzie
dopisać 1 osobę to nie problem, wiec tez jestem za tym że w zabawie moze wziac udział 31 osob 😉
tez jestem za tym, zeby pierwsza rata wplynela na konto Ciski do polowy grudnia. Zweryfikujemy, kto podchodzi do zabawy poważnie. I tak jak Zairka mowi- da nam to możliwość dobrania innych chętnych, jeżeli nagle ktoś się wykruszy 🙂