Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

Zaraz zrobie aktualizację  😉
Mnie nie zeszło z konta, nie wiem czemu, dopiero teraz zobaczyłam, jak chciałam zrobić przelew za inną rzecz. Będę w banku popołudniu to to załatwie.
Ło matko 😲 Ja byłam pewna że do końca października 😡 Ale wstyd 😡
zaraz robie przelew 🙇 🙇 🙇
edit:
Jak tam sprawa dłużników? mój przelew dotarł 😡 ??
Przepraszam ze zaginęłam w akcji  😉

Nie mam wpłaty tylko od Ententy  😉
Jeśli przelew został wysłany a go nie zauważyłam to prosze o pw , sprawdze jeszcze raz .
A co z następną edycją  🙇
Bo ja teraz padzik raz w roku kupuję  😂
Ja też się piszę na następną edycję 🙂 Mogę być też windykatorem, nie ma sprawy 😀
Ponieważ nareszcie zbliża się termin moich urodzin, chciałam się dowiedzieć ile wcześniej mam się skontaktować z ciską, odnośnie mojego prezentu?
nefferet, kiedy będziesz chciała 😉 Ja miałam urodziny na początku września, a ciągle zapominam napisać do Ciski 😉
Taaa ja cały czas też nie mam pomysłu.
A ja już mam pomysł, ale urodziny mam w kwietniu  😁
przepraszam Was mega, nie ogarnęłam, ostatniej raty, ostatnio jestem tak totalnie zabiegana, że poprosttu zapomniałam o tym!  🤬
nie dostałam też żadnego prv, więc nic nie widziałam, przepraszam Was dziewczyny, w pon lecę na pocztę i wpłacam ost. ratę, wielkie mega sorry!
Dostałam od Ciski przelew -bardzo dziękuję  :kwiatek: :kwiatek:
Prezent to kurtka i buty. Konisko coś dostanie ale jeszcze nie wiem co.

Najlepsze życzenia dla tych co już mieli urodziny i co mają je jeszcze przed sobą.  :kwiatek:

czy mozna jeszcze dolaczyc do klubu ? 😀 z chcecia sie doloze:P
To ja się pochwalę swoim prezentem:

Derka od Ivett.
Zdjęcie kiepskie bo warunki słabe a i model nie chciał współpracować.
Dziękuję bardzo za prezencik  :kwiatek:
nefferet ślaczna dereczka  😍
Cisko jak byś miała chęci, siły i ochotę poprowadzić następną edycję to ja byłabym chętna i bardzo wdzięczna, choć na pewno wiele innych osób też  :kwiatek: 
Robimy kolejną edycję??  👀
Ja jestem za.
Lecimy z kolejną edycją??

Ciska się nic nie odzywa... nie wiem, czy się podejmie bycia skarbnikiem. Ciska??
He he edycja się kończy a ja jeszcze prezentu nie wybrałam  👿
No a ja ciągle czekam na jakieś info od Ciebie 🙂
No bo ja wciąż się zastanawiam, ale już niedługo, obiecuje  :kwiatek:
kermit to zawsze z wpłatami był problem na koniec, a nie z oddaniem ostatniego prezentu hehe. Zakańczaj tę edycję i dołączaj do kolejnej.
Mój prezencik też już doszedł, dziękuję  :kwiatek:
Ciska Mam nadzieje że kolejną edycją też się zajmiesz bo jestes niezastapiona 🙇 🙇 🙇
Zakładam nowy wątek, prosze wpisywać się na liste bo juz grudzień leci 🏇
prezent dotarł! mam najpiękniejsze na świecie, różowe conversy!  💃 dziękuję!!!! 🙂  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się