Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

Udało się komuś z nią skontaktować ?
Wpłaty nadal nie ma.
Nie wiem czy dobrze kojarzę ale jakaś koleżanka tak się mocno za nią wstawiała, nie mogę teraz znaleźć tej wiadomości...
Mi się nie udało, wysłałam tylko maila i dalej cisza... No co za świństwo, grrr...
A moze jest tu ktoś kto cos od niej kupował/szprzedawał jej i ma jakieś konkretniejsze namiary typu nr tel ?
Co do płatności kolorwiatru - swego czasu kupowała ode mnie dwa czapraki, ale z wpłatą równiez jej się nie spieszyło, czekałam ponad miesiąc, nie wspomnę ile razy jej o tym przypominałam i ciągle słyszałam "jutro" albo nie było żadnego odzewu, wykręcała się jak mogła, zamiast od razu powiedzieć, że rezygnuje. Wpłaty oczywiście nigdy nie dokonała, moja cierpliwość się skończyła, w końcu zrezygnowała z kupna, niby wyjaśniła co i jak, ale niesmak pozostał... Może spróbujcie skontaktować się z nią przez facebooka? Żałuję, że skasowałam jej numer gg, bo tam się czasem pojawiała.
Ircia skontaktowała się z kolorwiatru która postanowiła zrezygnować i chce zwrotu pieniędzy
No to juz są jaja jak berety za przeproszeniem. 🤔
To nie pierwszy jej wybryk, zamówiłam u niej konia z modeliny, kasę zawinęła konia nie ma. Drugi raz leci w ch*ja z urodzinową zabawą, z kasą na wykup konia też zawinęła na ponad tydzień. Bana takiej osobie.
Powiem tak.
Wiem ze to nie moje pieniądze ale wkurzyłam się dosyć mocno i zastanawiam się czy nie przelac tej kwoty na jakiegos potrzebującego psiaka z dogomanii.
Bo prwda jest taka ze gdybysmy sie do niej nie dobijały to by się nawet słowem nie odezwała, ba... nie pofatygowała sie zeby sie do mnie odezwać ( serio ? to az taki problem  😲)  tylko za pośrednictwem osoby która sie do niej dodzwoniła.
Ciska - trzymaj kasę dla siebie za własną fatygę i w razie draki jakieś w przyszłości  😎
trzeba miec tupet zeby ktorys raz dawac d*** w takiej sprawie i jeszcze miec wymagania.
no bez kitu  😤 kolejny raz ona zawodzi, można ją wpisać do nieuczciwych
Ja się pochwalę moim prezentem 😀:
Ładny 😀

Wszystkiego naj najlepszego!
ajajajaj, sliczny 😀 najlepszego!
Dziękuję  :kwiatek:
Czy jest jakas szansa zeby sie jeszcze wpisac? Albo bedzie nowa edycja :-) ? Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z tabletu :-)
nie mozna się dopisać do tej edycji.
Jesli będą chętni i Ciska się podejmie  :kwiatek: to pewnie będzie edycja nr 4
Mam wielką nadzieję, dopiero niedawno sobie przypomniałam o tym wątku, przejrzałam go całego  😁
A ja już nie mogę się doczkekać mojego prezentu 😜
fin a co sobie wybrałaś?? Czy to ma być "niespodzianka"??  😀
Ode mnie poszła ostatnia rata 🙂😉
Ruda77  Wszystkiego naj naj..a prezent  😍 
siwaaa, na razie się nie chwalę, bo coś mnie paczka od kilku tygodni omija dużym łukiem i nie chce dojechać 😉
Ile i kiedy ta ostatnia rata ?
Chce mieć to z głowy a nie pamiętam co kiedy płaciłam i pewnie zaraz wyleci mi to z głowy na amen.
do końca wrzesnia 48zł
To ja już uczciwie informuje że będe płacić pod koniec września (28-30) jak do kraju wrócę. Na razie nie mam luxnje kasy, bo się przed wyjazdem przewalutowałam.
urodziny mam 8go wrzesnia  😅
czy moge juz zglosic co bym chciala? do Ciski?
tak, już powinnaś
Mój prezent dotarł wczoraj, zdjęcia niedługo jak się uda na Stefana założyć, bo to przyszłościowy prezent jak dorośnie do tego rozmiaru.  Chciałam niespodziankę, jeśli chodzi o kolory i jestem strasznie zadowolona  😍
ciska DZIĘKUJĘ  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się