Mój przelew już poszedł właśnie przed momentem. Prezent jako iż nie odstałam go w marcu, gdyż kompletnie o nim zapomniałam, w tegorocznej zabawie mogę dostać jako ostatnia. Przepraszam za obsuwę i dziękuję Dzionce za przypomnienie :kwiatek:
JARA, ja dziś nie wpłacę. 🤔 czekam na przelew, który niestety idzie zza granicy i nie wiem czy przy wypełnianiu danych jakiś błąd został popełniony czy o co chodzi, ale wydaje mi się, że kasa powinna na dniach już byc.
Dziewczyny czy jest możliwość dostania prezentu wcześniej( po wpłacie ostatniej raty). Jeśli urodziny mam w listopadzie a prezent dostałabym koniec lipca/sierpień?? 😉
Dziewczyny czy jest możliwość dostania prezentu wcześniej( po wpłacie ostatniej raty). Jeśli urodziny mam w listopadzie a prezent dostałabym koniec lipca/sierpień?? 😉
Prezent urodzinowy, to prezent urodziniowy. Jezeli Ty wcześniej dostaniesz prezent, to na prezent dla osoby z prawdziwego terminu może zabraknąć kasy, nie wszyscy wpłacili kase juz do konca..
Dziś dzwonił tata i powiedział mi, że kasa wróciła do niego na konto. 😵 Od początku wiedziałam, że coś z tym przelewem jest nie w porządku, bo tak długo szedł. Przez to, że to z innego kraju, to pewnie dojdzie dopiero po poniedziałku...jeszcze raz przepraszam za takie opóźnienie!