Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

Mój przelew już poszedł właśnie przed momentem. Prezent jako iż nie odstałam go w marcu, gdyż kompletnie o nim zapomniałam, w tegorocznej zabawie mogę dostać jako ostatnia. Przepraszam za obsuwę i dziękuję Dzionce za przypomnienie :kwiatek:
lockmittel, wysłałam ci niepotrzebnie PW, widzę że już tutaj przedstawiłaś sprawę 🙂

To co, brakuje tylko kolorwiatru?
w takich momentach ciesze sie ze wlacilam wszystko na raz i z glowy😉
Dzionka ja też pisałam stronę wcześniej że do końca tego tygodnia dopiero wyślę.
Ok, widziałam. Kolorwiatru jako jedyna nie napisała ani tutaj ani na mi na PW kiedy ona wpłaci, dlatego o niej piszę.
to już chyba kolejna edycja jak kolorwiatru się spóźnia z wpłatą i nie raczy się usprawiedliwić 👀
Ostatnio logowała się w maju...
aktualizacja 🙂
Ja w ogóle powiem, że kupiłam już sobie prezent na imieniny 🙂 Zdjęcie wrzucę jutro/pojutrze 🙂
Karolina wpłaci dziś, a Pokemon ?
Pokemon dzisiaj wpłaci/wpłaciła.
disiaj przed 16 kasa ode mnie poszła  :kwiatek:
JARA, ja dziś nie wpłacę.  🤔 czekam na przelew, który niestety idzie zza granicy i nie wiem czy przy wypełnianiu danych jakiś błąd został popełniony czy o co chodzi, ale wydaje mi się, że kasa powinna na dniach już byc.
Dziewczyny czy jest możliwość dostania prezentu wcześniej( po wpłacie ostatniej raty). Jeśli urodziny mam w listopadzie a prezent dostałabym koniec lipca/sierpień?? 😉
Dotarł przelew od Akzzi  😉
Dziewczyny czy jest możliwość dostania prezentu wcześniej( po wpłacie ostatniej raty). Jeśli urodziny mam w listopadzie a prezent dostałabym koniec lipca/sierpień?? 😉

Prezent urodzinowy, to prezent urodziniowy. Jezeli Ty wcześniej dostaniesz prezent, to na prezent dla osoby z prawdziwego terminu może zabraknąć kasy, nie wszyscy wpłacili kase juz do konca..
Tylko spytałam czy jest taka możliwość, skoro Dzionka dostała wcześniej prezent, myślałam, że nie będzie problemu. Ale ok, poczekam.
Ale dzionka dostała prezent 3 tygodnie wcześniej, a nie 3 miesiące.
OK. Jak napisałam wyżej tylko spytałam i już grzecznie poczekam.
Dostałam wpłate od Ententy  😉
Dostałam wpłate od Pokemon 🙂
Czyli jeszcze
Kolorwiatru
Nefferett
Karolinaa

😉
Dziś dzwonił tata i powiedział mi, że kasa wróciła do niego na konto.  😵 Od początku wiedziałam, że coś z tym przelewem jest nie w porządku, bo tak długo szedł. Przez to, że to z innego kraju, to pewnie dojdzie dopiero po poniedziałku...jeszcze raz przepraszam za takie opóźnienie!
Poleciał przelew ode mnie. Wpłata z Mbanku więc Ciska powinna już mieć ją na koncie.
to jeszcze kolorwiatru nie dała znać
Dziś przyszedł do mnie przelew i od razu przesłałam składkę do ciski. 😉
Co z kolorwiatru? Odezwała się albo wpłaciła kasę?
Nie..
Mamy juz wszystkie przelewy oprócz niej.
z jej profilu wynika, że nie logowała się od 7 maja (co nie zwalnia jej z płacenia)
Tam też jest podany mail do niej, może trzeba napisać? http://re-volta.pl/forum/index.php?action=profile;u=16066
Wysłałam maila i niestety wpisuję do Nieuczciwych.
nie wiem na jaka cholere pakowac sie w taka akcje skoro raz juz mialo sie problemy z placeniem :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się