Tym razem ja sprawię problemy-kilka dni się spóźnię. Wiem, że trafię do nieuczciwych, ale nie będę miała możliwości zapłacic w terminie za co z góry przepraszam i obiecuję, że pierwszy i ostatni raz. 😉
dziewczyny wszystko wszystkim, ale jak wiecie że możecie mieć taka sytuacje to róbcie przelewy jak kase macie a nie na ostatnią chwile a potem wychodzi że kasy brak i komuś może zabraknąć na prezent 🙄 widze że niektóre osoby po raz kolejny się spóźniają wiec chyba będe za tym żeby w przyszłym roku nie było ich z nami w zabawie 🤔
Ja od maja mam niepopłacone rachunki za prąd i telefon więc z problemem borykam się od dłuższego czasu, a każdy przypływ gotówki idzie na życie. Niestety strata pracy i choroba w tym samym momencie nie jest czymś fajnym. Ale spodziewam się przypływu gotówki w przyszłym tygodniu i będę w stanie w końcu wyjść na prostą. Proszę tylko o wyrozumiałość za kilka dni spóźnienia, pierwszy i ostatni raz.
słuchajcie, przepraszam laski, mam jakieś małe zawirowania z kontem, postaram sie dzisiaj zlecić przeew przez pocztę, najpóźniej jutro, jeszcze raz wielkie, wielkie sorry 😡
Zairka, masz rację. Ja jestem za tym, żeby wykluczyć je z zabawy w prezenty raz a dobrze, bo to jest mocno niepoważne. Jutro, o ile ciska nie będzie miała kasy na koncie, wylądują w Nieuczciwych i na liście.
sorki dziewczyny, wypadł mi nagły tygodniowy wyjazd by pozałatwiać sprawy i nie pezewidziałam, że w domu neta nie będę mieć. Próbowałam zrobić przelew z netu z tel ale nie szło, bo ciągle wywalało ze stronki banku. Wróciłam w nocy i właśnie zrobiłam przelew :kwiatek: