Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

karolinaaa, stanowczo mamy tak samo na imię 😀

Wpłacam ratę i wymyśliłam już prezent 🙂
Proszę o wklejenie tabelki z urodzinami  😀
Ode mnie jutro leci - tym razem nie sprawię problemów. 🙂
W środę wkleje tabelkę  🙂
Tym razem ja sprawię problemy-kilka dni się spóźnię. Wiem, że trafię do nieuczciwych, ale nie będę miała możliwości zapłacic w terminie za co z góry przepraszam i obiecuję, że pierwszy i ostatni raz. 😉
poszła  🙂
Ja dziś wpłaciłam 🙂
ja wpłacę 29-30, fotkę potwierdzenia wyślę od razu, przepraszam ale mam finansowe kłopoty  🤦
Aaaaa zapomniałam! 😲 Już robie przelew tylko znajde dane do niego 😡 🙇 Mea Kulpa!
tabelka  😉
dajcie znać czy wszystko się zgadza

edit: poprawiona tabelka
no moje  sie nie zgadza,bo ja juz zalatwiona ze sklepem😉
Ojezusie! Zapomniałam!  A gdzie jest Dzionka, która przysyłała przypomnienia  😂
Dzionka nie mogął przysyłac jak nie wiedziała komu! Ciska tabelke dała dopiero dzisiaj wiec pewnie dzisiaj bedzie Dzionka działać 👍
Mam totalną pustkę na koncie od dłuższego czasu i podobnie jak karolinaaa spóźnię się kilka dni. Wybaczcie proszę opóźnienie  🙇
dziewczyny wszystko wszystkim, ale jak wiecie że możecie mieć taka sytuacje to róbcie przelewy jak kase macie a nie na ostatnią chwile a potem wychodzi że kasy brak i komuś może zabraknąć na prezent 🙄
widze że niektóre osoby po raz kolejny się spóźniają wiec chyba będe za tym żeby w przyszłym roku nie było ich z nami w zabawie 🤔
Ja od maja mam niepopłacone rachunki za prąd i telefon więc z problemem borykam się od dłuższego czasu, a każdy przypływ gotówki idzie na życie. Niestety strata pracy i choroba w tym samym momencie nie jest czymś fajnym.
Ale spodziewam się przypływu gotówki w przyszłym tygodniu i będę w stanie w końcu wyjść na prostą. Proszę tylko o wyrozumiałość za kilka dni spóźnienia, pierwszy i ostatni raz.
Co Dzionka, co Dzionka!! 😉

Widzę listę, zaraz będę wysyłać spam 🙂
Moje się nie zgadza, zapłaciłam czwartą ratę.

edit: teraz się zgadza, dziękuję za poprawkę :kwiatek:
ja juz wszystko dogadalam z ciska🙂i jestem na zero
moja rata poleciała dziś rano.
Całkiem zapomniałam, ale już zapłacone  😉
Forta, przyznaj się, że cię moja PW zmotywowała 😀

WPŁACAĆ!!
No pewnie, że tak! Dzionka rządzi!  😉
Ja mam sprawę uregulowaną 😉 😉
Ja dzis rano zrobiłam przelew,także w poniedziałek kasa powinna byc u ciski na koncie  😉
słuchajcie, przepraszam laski, mam jakieś małe zawirowania z kontem, postaram sie dzisiaj zlecić przeew przez pocztę, najpóźniej jutro, jeszcze raz wielkie, wielkie sorry  😡
Czy tylko mi sie wydaje że akzzi, lockmittel i kolorwiatru któryś raz z rzędu maja obsuwę? 👀
Zairka, masz rację. Ja jestem za tym, żeby wykluczyć je z zabawy w prezenty raz a dobrze, bo to jest mocno niepoważne. Jutro, o ile ciska nie będzie miała kasy na koncie, wylądują w Nieuczciwych i na liście.
Ja zapłacę dopiero dziś  😡 bardzo przepraszam.
Więcej się to nie powtórzy.
sorki dziewczyny, wypadł mi nagły tygodniowy wyjazd by pozałatwiać sprawy i nie pezewidziałam, że w domu neta nie będę mieć. Próbowałam zrobić przelew z netu z tel ale nie szło, bo ciągle wywalało ze stronki banku. Wróciłam w nocy i właśnie zrobiłam przelew  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się