Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty III edycja

Spełnienia marzeń Wam życzę :kwiatek:
Dzięki Dziewczyny  :kwiatek:

Prezent--> dopiero wczoraj napisałam  doCiski na co mam ochotę 🙂
Karla i Juliadna - najlepszego dziewczyny  :kwiatek: :kwiatek:
Karla oczywiście dla Ciebie wszystkiego dobrego i duużo zdrowia 🙂
do mnie dotarł już przedwczesny prezent - bardzo dziękuję  :kwiatek:
tym razem niekońsko, bo perfumy  😉

Podziękował  :kwiatek:
za dwa tyg wstawie zdj prezentu, mam nadzieje, ze przyniesie nam szczescie na probie dzielnosci i dzieki magnetycznym ochraniaczom Pola bedzie skakac pod niebo i ruszac sie jak kot 🏇
dziekuje wszystkim za zyczenia,  a jubilatom kwietniowo-majowym zycze spelnienia marzen
jara prezent obledny!!

Mój prezent niespodzianka  😜 Dzięki!  :kwiatek: strzał w dziesiątkę 🙂 Zdecydowanie moje kolory 🙂 jutro zrobię zdjęcia na modelu 😀
Arroch sto lat!
co to za kantar?jest obledny!
Harry's horse, świetny jest w realu jeszcze lepiej wygląda  😜
Cieszę się że Ci się podoba , kupilam to co sama chciałabym dostać  a tak naprawde nie jest mi potrzebne  😁

A tak wygląda na modelu  😜
Przypominam
Do końca czerwca wpłacamy 3cią rate 48 zł  😉
Asds III rata wpłacona 🙂
Kurcze, mam prośbę -  czy mogłabym dostać prezent na imieniny a nie urodziny? Urodziny są 19 lipca, a imieniny 5 lipca. Wyjeżdżam za granicę od 14 do końca miesiąca, nie miałabym jak odebrać paczki. Wypowiedzcie się co wy na to 🙂
PEWNIE!!!
no jasne🙂😉))))
Nie ma problemu tylko powiedz co chcesz na tyle wczesniej zebym zdazyła zamówić. 😉
Super, dzięki laski 🙂 Pomyślę co chcę i napiszę jak najszybciej 🙂
Mój prezent to komplet anky grass nabyty troszkę wcześniej dzięki uprzejmości Ciski  :kwiatek:
Dawaj fote!😀
proszę
Cierp1enie   ooooojeny,zazdraszczam  😀iabeł:
nokurrrcze, ladny 😉)))
No mi też się podoba, taki delikatny jest, a że nie miałam żadnej zieleni to od razu zakochałam się w grassie 🙂 teraz do kontrastu muszę kupić jaspera i będę miała 2 odcienie zieleni 🙂 w planach jeszcze limegreen więc już taka oczodajna zieleń 😀
Dzionka, to chyba mamy tak samo na imię. 😀
3 rata wpłacona 🙂
Moja 3 też 😉
Ja tak zapobiegawczo na przyszlosc bo jestem dopiero z wrzesnia, ale zapytam 🙂
Czy jeslibym upatrzyla jakies zawody we wrzesniu, to prezentem moze byc dolozenie do kosztow startu? chcialabym chociaz z raziczek sie pokazac o ile bedziemy w stanie i nas trenerka wypusci, a cholerka drogie te imprezy... 😡
Myślę, że nie będzie problemu, w tamtym roku miałam dokładane do transportu za konia część pieniędzy, co została 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się