za dwa tyg wstawie zdj prezentu, mam nadzieje, ze przyniesie nam szczescie na probie dzielnosci i dzieki magnetycznym ochraniaczom Pola bedzie skakac pod niebo i ruszac sie jak kot 🏇 dziekuje wszystkim za zyczenia, a jubilatom kwietniowo-majowym zycze spelnienia marzen jara prezent obledny!!
Kurcze, mam prośbę - czy mogłabym dostać prezent na imieniny a nie urodziny? Urodziny są 19 lipca, a imieniny 5 lipca. Wyjeżdżam za granicę od 14 do końca miesiąca, nie miałabym jak odebrać paczki. Wypowiedzcie się co wy na to 🙂
No mi też się podoba, taki delikatny jest, a że nie miałam żadnej zieleni to od razu zakochałam się w grassie 🙂 teraz do kontrastu muszę kupić jaspera i będę miała 2 odcienie zieleni 🙂 w planach jeszcze limegreen więc już taka oczodajna zieleń 😀
Ja tak zapobiegawczo na przyszlosc bo jestem dopiero z wrzesnia, ale zapytam 🙂 Czy jeslibym upatrzyla jakies zawody we wrzesniu, to prezentem moze byc dolozenie do kosztow startu? chcialabym chociaz z raziczek sie pokazac o ile bedziemy w stanie i nas trenerka wypusci, a cholerka drogie te imprezy... 😡