Zasady: - płacimy 5 zł od jednego re-voltowicza - żeby zabawa miała sens powinno zebrać sie chociaż 20 osób - prezenty mogą byc końskie lub nie , wybieracie je sami lub informujecie mnie że chcecie niespodzianke -po zamknieciu listy zbieram pieniądze na 3 miesiące urodzin na przód , później znowu na 3 miesiące itd. ( dziewczyny proponowały wpłate całkowiej kwoty od razu ale rozumiem że to moze byc problem ) - ZAPISY ZBIERAM DO 10 GRUDNIA
zgłaszając się prosze napisać mi: date urodzin
Bardzo proszę osoby które nie maja zamiatru brać czynnie udziału w zabawie przez cały rok o nie zapisywanie sie , nie potrzebujemy takich "atrakcji" jak w poprzedniej edycji.
płacimy 4 raty 1 do 15 grudnia 2 do końca marca 3 do końca czerwca 4 do końca września
Mam tylko pytanie 😡 Ile osób było w ostatniej edycji? I ile było łącznie do zapłacenia za wszystkie raty? Chyba nie wyjdzie więcej? Bo to byłaby już pokaźna kwota 😉
Mam tylko pytanie 😡 Ile osób było w ostatniej edycji? I ile było łącznie do zapłacenia za wszystkie raty? Chyba nie wyjdzie więcej? Bo to byłaby już pokaźna kwota 😉
Mam małe pytanko. Urodziny niestety mam w połowie listopada, i czy jest możliwość dostania wcześniej prezentu np sierpień, oczywiście po wpłaceniu wcześniej wszystkich rat??(bo będę ratami wpłacać) .