Jak dla mnie Schockemohle. Futro jest tez po bokach a regulacja swietnie pomyslana (z obu stron). Mam te Eskadrona z futerkiem, ale zdecydowanie wole ten Schockemohle.
Burza ja taki kupowałam w pasi koniku i kosztował 89 fakt tanie nie są, ale rewelacyjne dla koni obcierających się, bo mają też polar na paskach policzkowych, także polecam
A ja kupiłam dwa dni temu kantar w romby ten Api, i jak to jest full 🤔 ledwo dopięłam na ganaszach. Szkoda bo cena dobra, a moje ukochane Tattini już znacząco droższe.
m0niSka, akurat tam byłam gdzie właśnie Yorka mają i kantar ich był jeden i to cob. Za to zgarnęłam ochraniacze na tyły w jakiejś śmiesznej cenie, za kilka dni przetestuję czy dają radę. A kaloszki- bombowe, trwalsze niż Horze.
Burza, ale te kantary Yorka mają taką kolorystykę, coby Ci idealnie do nowych derkowych zakupów pasowała 😁
Co do ochraniaczy - dadzą radę 😉 W stajni, gdzie Samu stoi w treningu, do ciurania mają właśnie yorki - wyglądają nienagannie, chociaż bywają na kilku koniach w ciągu dnia..
A ja bym strasznie chciała mieć Eskadrona z futrem w jakimś ładnym kolorze. Nie wiecie gdzie można je dostać w trochę normalniejszej cenie niż 180zł..?
ja polecam w romby API bo ich full i cob mają trochę zanizona numerację. Ich full ledwo sie zmieścił na moim ogrze ale jakoś dopięłam 😅 i jak na razie nie narzekam.