Kurde czego Ty nie rozumiesz? Pytań z Ankiety? Tak, pierdoły opisujemy ale nie punktujemy na liście. Pierdoła typu, malutkie plameczki na czapraku, których na focie nie widać, są PIERDOŁĄ. Od tego masz telefon, e-mail, by dogadać takie rzeczy z kontrahentem. A jak pewności nie masz to nie robisz interesu. Inni kapują o co chodzi, a Ty musisz wszędzie temat ciągnąć. Wszyscy już znają Twój spór, wszyscy już czytali Twoje pretensje do moderacji o ostrzeżenia.
edit: net zerwało i poszło nie wszystko
Brzoza, nie miałabyś pretensji do moderacji, gdyby nie poszło o Twój spór z nieuczciwym userem. Czy dalej związku nie widzisz?
Dragonnia daruj sobie. Wiem, że każdy lubi wchodzić w d moderatorowi, ale to się robi z Twojej strony upokarzające. Zadałam pytanie, ale, że jestem tą Brzozą, co podważyła zdanie moderatora, który jest tylko człowiekiem, to już nawet mi pytać nie wolno 😁 Jeśli Ty lubisz być oszukiwana i nie egzekwujesz swoich racji to już Twój problem, ja nie zamierzam odpuszczać, gdy pytam czy są plamki, a dostaję odpowiedź, że nie ma, a jednak są.
Zadałam jedno proste pytanie, bo chciała odpowiedzieć w ankiecie. I mi się odechciało.
To Ty sobie daruj, wątek miał być do głosowania a nie pierniczenia o tym samym wszędzie. Nie musisz głosować, nikt nie zmusza, ale swoimi problemami też nie obarczaj innych. Ja jakoś się na nikogo tu nie nacięłam, a kilka transakcji było. I z czystym sumieniem mogę te osoby polecać. Bo oprócz forum jest jeszcze PW, e-mail, telefon. W dupę nikt tu nie wchodzi, więc nie wrzucaj takich tekstów. Twoja sprawa i Twój spór. Ja bym inaczej to załatwiła, a nie pisała gdzie popadnie. I wierz mi, szybciej. Ale To Twój cyrk i Twoje małpy.
Dragonnia, ja zadałam niezobowiązujące pytanie, żeby rzetelnie odpowiedzieć w ankiecie. Jak masz gorszy humor to idź pobiegaj, gdzie ja tu napisałam o jakiś moich sporach?
1,2,3.... dobra ... biegać mi się nie chce, więc jeszcze raz. Na spokojnie, bez nerwów...... Znam Twój spór i nie tylko ja. Znamy również powód Twojej kłótni z moderami o ostrzeżenie. To już jasne. Wiemy też, że ktoś Ciebie oszukał z tymi plamkami i się wykręca. Teraz gdy pojawia się ankieta, która ma być tylko do głosowania, pada Twoje, z pozoru niewinne pytanie. A nie trzeba być wyjątkowo bystrym, by połączyć te pytanie z Twoimi sprawami. Sama przyznasz. Stąd moja reakcja, by ten wątek był "czysty" i nikomu nie sugerował odpowiedzi. Zauważ, że nie wymieniam ani nicku modera, ani usera, z którym masz spór. A jak jesteś zainteresowana załątwieniem sprawy szybko i porządnie to mogę Ci podpowiedzieć na PW. Nie zależy mi na kłótniach, bo nie o to chodzi, ale po cholerę połowa forumowiczów ma Ciebie pamiętać jako "Brzozę od sporu"? Sądziłam, że po moim pierwszym zdaniu w odpowiedzi do Ciebie załapiesz o co mi chodzi.
A co do pytań. Cóż, Twój problem będzie wchodził raczej w te pierdeleksy, które warto opisać ale w liście nie umieszczać. Bo nie ma co porównywać do akcji z Siss na przykład.
Ja zadałam tylko pytanie, które nomen omen, dotyczyło mojej sprawy (bo po co mam pytać o 1000 innych, które mnie nie dotyczyły?), ale resztę sama dopowiedziałaś. Zadałam pytanie, bo uznałam ankietę za nie do końca jasną. Nie napisałam: Jeśli na czapraku były plamki, których miało nie być to jak to zakwalifikować? I możesz mi wierzyć, że zawsze próbuję na PW się dogadać zanim wystawię opinię na forum. Nawet jeśli po drodze usłyszę (a na 3 przypadki 3 razy tak było 😉) piękne epitety na mój temat. Miałam pecha, że na kilkadziesiąt udanych transakcji, 3 były nieudane. Ale ja tylko zadałam, nienawiązujące do moich poprzednich transakcji, pytanie 😀
Olimp, oczywiscie ze trzbe wpisac! Na forum jest duzo wlascicelej pensjonatow, albo ludzi blisko zwiazanych z wlascicelami. Gdyz oczywiscie ta osoba postapila niezgodnie z umowa pensjonatowa, i zniknela, to jest szansa ze kase odzyskasz, a jak nie to chociaz uprzedzisz kolejnych osob.