Szukam stajni w okolicy Bydgoszczy, z pensjonatem, zielonymi łąkami, ewentualnie halą. Najlepiej jak by na miejscu był trener ujeżdżenia. Mile widziany dojazd komunikacją miejską. Ktoś coś? 😀
Hej! Jest tutaj może ktoś, kto posiada aktualny numer telefonu do stajni Ben-Hur w Witoszynie ( koło Włocławka)? Wszystkie jakie znalazłam w internecie nie działają. Mam niedaleko działkę i kiedyś jeździłam tam w czasie wakacji, mam sentyment do tej stajni, a w tym roku jadę na działkę i muszę zabrać konia ze sobą. Zależy mi więc, żeby to tam go postawić. Będę wdzięczna za wszelkie info. 🙂
monczis, ja tylko wiem ze ludzie są tam zadowoleni z pensjonatu, struga 5am jeden przypadek , ale jak dla mnie konie za mało wychodzą na padoki ( około 2h ) do tego karuzela. Ale chyba można się dogadać bo koń klientki wychodzi juz na dużo dłużej.
Hej! Jest tutaj może ktoś, kto posiada aktualny numer telefonu do stajni Ben-Hur w Witoszynie ( koło Włocławka)? Wszystkie jakie znalazłam w internecie nie działają. Mam niedaleko działkę i kiedyś jeździłam tam w czasie wakacji, mam sentyment do tej stajni, a w tym roku jadę na działkę i muszę zabrać konia ze sobą. Zależy mi więc, żeby to tam go postawić. Będę wdzięczna za wszelkie info. 🙂
Czy możecie polecić mi dobrego kowala (rozkucie i werkowanie), który dojedzie mi na dniach? Od trzech tygodni Piotr Tłok mi obiecuje, że będzie na 100%, a a jak mu się nie chce to ma mnie gdzieś i nie raczy odebrać telefonu! A koń stoi dwa miesiące w podkowach. 😤 👿 Najlepiej jakby kowal był z północy województwa. 😉
Dramuta12, możesz spróbować zadzwonić do p.Jacka Kułagowskiego, ale on jednak jest z Torunia i nie wiem czy wybierze się gdzieś dalej 😉 Za to bardzo go polecam 😉