Ja trochę nie w temacie, ale ta wiadomość pewnie zginęłaby w wątku weterynaryjnym. Znacie jakiś gabinet wet, który zajmuje się fizjoterapią zwierząt w Bydgoszczy? Oprócz lek.wet.Słodkiego (!)
Potrzebuję namiarów na jakiegoś dobrego weta od nóg. Niezdiagnozowane kulawizny, stare kontuzje. Możecie kogoś polecić? Najlepiej z kujawsko-pomorskiego właśnie. Z góry dziękuję :kwiatek:
Potrzebuję namiarów na jakiegoś dobrego weta od nóg. Niezdiagnozowane kulawizny, stare kontuzje. Możecie kogoś polecić? Najlepiej z kujawsko-pomorskiego właśnie. Z góry dziękuję :kwiatek:
trochę dalej niż kuj-pom ale bywa w naszych okolicach - dr Przewoźny (Poznań). Z nogami czyni cuda, my nadal w pełnej formie i w pełnym treningu sportowym (reining) po operacji więzadła 🙂
Zelmutek, dr Stachowiaka ciężko dorwać żeby Ci przyjechał do jednego konia, ew jesli miałby parę koni po drodze. Podobnie jest z dr. M.Borowińskim, ale tego doktora łatwiej ściągnąć bo zdarza mu się mieć parę koni w naszym regionie. Zostaje ci pani dr Anna Nowakowska i dr Jagoda Kalinowska, mają sprzęt i są łatwiejsze do ściągnięcia. Numery tel mogę podać na priv. Powodzenia!
Dziewczyny! Czy ma, któraś z Was na sprzedaż spray dla koni typu Fatroximin lub Animedazon? Potrzebne na wczoraj! 🤔
edit: Czytając powyższe posty. Doktor Stachowiak był u mnie niecałe 2 tygodnie temu i robił jednej mojej klaczy TUV i zęby, drugiej tylko zęby. Zapłaciłam nie powiem, że mało, ale mam czarno na białym wszystko załatwione za jedną wizytą. A udało się troszkę uciąć koszty przyjazdu ponieważ dr. Stachowiak jechał do Koronowa do rodziny więc do mnie to rzut beretem. W każdym razie polecam tego weta jedna wizyta, ale same konkrety.
[s]witam, nie chce tutaj dawac ogloszenia ale szukam i potrzebuje instruktorow / trenerow z Bydgoszczy i okolic o kontakt , pilna sprawa prosze o priv 👀 😀[/s]
A ja mam pytanie czy był ktoś w Balczewie 2 maja na towarzyskich i ma może zdjęcia fiorda z przejazdu? Niestety tata zawodniczki się zagapił i prawie wcale nie mamy zdjęć z jej przejazdu :kwiatek: