Z kowalem sprawa załatwiona, ale mam jeszcze jedno pytanie do osób z Torunia. Gdzie robicie badania lekarskie? Gdzie można zrobić to w miarę sprawnie i bezproblemowo? Z google mam takie adresy:
Poradnia Medycyny Sportowej Przychodnia Medycyny Pracy nr 1 87-100 Toruń woj. kujawsko-pomorskie, ul. Skłodowskiej-Curie 61-67 , tel: 056-6598576 Medycyna sportowa 2. Poradnia Medycyny Sportowej Miejska Przychodnia Specjalistyczna 87-100 Toruń woj. kujawsko-pomorskie, ul. Uniwersytecka 17 , tel: 056-6119900 Medycyna sportowa 3. Poradnia Sportowo-Lekarska Zespół Poradni Specjalistycznych i Konsultacyjnych 87-100 Toruń woj. kujawsko-pomorskie, ul. Św. Józefa 53/59 , tel: 056-6101411 Medycyna sportowa
Dramuta12, kiedy to, gdzie to? 😉 Ja ogólnie jak patrzyłam na kalendarz (chce jeździć tak co 2-3 tygodnie), to wypada mi: 18.04 Kaszczorek, 3.05 Młyńska Struga, 10.05 Górka Chełmno (to u nas, więc na 100% na kilku koniach pewnie), 23.05 Jarużyn
Libeerte a możesz wrzucić propozycje do ogólnej wiadomości? wg można by było wrzucać tu info o różnych mniej popularnych zawodach, szczególnie tych towarzyskich. Nie zawsze takie info są na stronie kpzj, a dla takich osób np jak jak, które od niedawna mieszkają w tym regionie i średnio się jeszcze orientują na temat stajni i imprez, byłoby to bardzo pomocne.
Mam pytanie trochę z innej beczki. Na stronie internetowej Rancha pod Olszyną jest informacja, że oprócz rekreacji prowadzą oni też jazdy z instruktorem sportu dla zaawansowanych. Czy orientuje się ktoś ile one kosztują? Bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Wiecie w jakich godzinach otwarta jest siedziba KPZJ w Toruniu? Muszę ogarnąć papiery i rejestracje, a że to drugi koniec miasta, to nie chciałabym pocałować klamki 🙇
Ja tak trochę z innej beczki-> wie ktoś może gdzie oprócz ośrodka Bedlińskich są w miarę regularnie organizowane odznaki? Planuję srebro a internet wypluwa termin na kwiecień a mnie interesuje czerwiec.
Ktoś z Was wybiera się 2.05 na zawody do Balczewa? 🙂