Wie ktoś coś o zawodach w skokach przez przeszkody? Nie ważne czy oficjalne czy podwórkowe. Coś ma być w Jarużynie chociaż nie wiem do końca czy to jest kujawsko-pomorskim. 😂
Uuuu, źle to wygląda 🙁 Planuję w październiku przenieść się do Bydgoszczy ze względu na studia i mam nadzieję, że da się to jakoś sensownie zorganizować... 🙄
Libeerte, wtedy akurat jedziemy z młodymi na czempionat do Jarużyna 😉. Ale fajnie by było gdzieś się spotkać, masz zaplanowane coś jeszcze na kwiecień? 🙂
Frania, noo, ciężko, jedynie Sąsieczno może mieć jakąś namiastkę crossowych przeszkód, ale to z Bydgoszczy będziesz miała bardzo daleko z dojazdami więc na studiach obawiam się że nie wyrobisz się czasowo. Pozostają ci stajnie pod Bydgoszczą albo między Bydgoszczą a Toruniem żeby wstawić konia a na crossówki będziesz musiała raz na jakiś czas dojechać, np do Rakowca k.Kwidzyna.
Malina_M, mogę Ci podać numer na priv na najlepszego (jak dla mnie) kowala w Toruniu. 😉 Jeśli chcesz coś więcej wiedziec to pisz, bo juz ten temat przerabiałam 🙂
Jakie w Jarużynie stawiają parkury pod względem trudności (miniLL i LL)? Myślę czy by się z młodą nie wybrać na jej drugie zawody właśnie do Jarużyna. 🙂 Będzie ktoś tam 19.04?
Post pod postem, ale to dla mnie i może dla kogoś ważne.
Jeśli macie/słyszelicie o tym, że ktoś ma źrebaka, którego matka zmarła i chcielibyście, aby ten źrebak wychował się z klaczą, to proszę o kontakt. Mamy klacz, której źrebak niestety umarł, może uda nam się chociaż komuś pomóc.