W Nieszawce hali nie ma, ale ujeżdżalnia jest na tyle dobra, że zawsze jest gdzie jezdzić 😉 Jak ujeżdżenie, to Nieszawkę polecam, ewentualnie Czarne Błota, ale tam nie byłam osobiście 😉
WeronikaMarchewka Czarne Błoto! Dobra opieka, duże łąki, super trenerka na miejscu. 🙂 tylko hali nie ma. Przejedz się, zobacz, Czarne Błoto to jakieś 30 minut od Torunia.
Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać, nawet na PW, jakich mamy dobrych trenerów w okolicy Torunia, Bydgoszczy, Włocławka? Najlepiej gdyby mogli dojeżdżać do klienta, lub który ma możliwość poprowadzenia treningu we własnym lub zaprzyjaźnionym ośrodku? Mierzę w kierunku skoków ale jeszcze do doszlifowania są podstawy. Będę dozgonnie wdzięczna! :kwiatek:
A jeszcze jakieś propozycje? ogólnie moja wspaniała uczelnia zapewnia mi raptem 3 dni nauki więc mam trochę czasu, żeby coś ze sobą zrobić póki nie zmrozi.
titina, ogólnie radziłam sobie w miarę ze skokami, ostatnio straciłam kontakt z własnym ciałem i wyszedł filmik instruktażowy pt: "Jak nie powinno się skakać".
titina, ogólnie radziłam sobie w miarę ze skokami, ostatnio straciłam kontakt z własnym ciałem i wyszedł filmik instruktażowy pt: "Jak nie powinno się skakać". [/quote]
W takim razie zapraszam do siebie, a potem zobaczymy, czy nam się uda ściągnąć Piotrka.
Jeśli obowiązki rodzicielskie (niedawno mu się rodzina powiększyła) nie pozwolą na taki dojazd, zawsze jest jeszcze Zbyszek Szrejder. On też z Piotrkiem trenuje a sam również fachura z dobrym podejściem i warsztatem!