Forum konie »

Konkurs logo-zakończony

Witam

Jako ze kwestia wyboru loga zostałą juz rozstrzygnieta chciałabym podziękowac wszystkim osobom, które udzielały sie w tym wątku i zaznaczyc że wszystkie prace nie bedą przez mnie rozprzestrzeniane.

Pozdrawiam i dziekuje za udział,

asds
wątek zamknięty
ja bez projektu jeszcze, ale czy ten łoś to miejscowość, nazwisko czy część nazwy?
chyba mam pomysł 🙂
wątek zamknięty
Łoś to nazwa miejscowości 🙂

Figuruje jeszcze druga nazwa Księstwo Łoś
wątek zamknięty
Ja jestem za skaczącym łosiem  😀
wątek zamknięty
Zuziasta to proszę o wyraz graficzny tego pomysłu ;P  :kwiatek: 😀
wątek zamknięty
ja też mam pomysła :P jak mam to dostarczyć? może być np rysunek na kartce, zrobione zdjęcie i przesłane? czy mmusi być na komputerze?
wątek zamknięty
Najchetniej w formacie jpg, gdyż wygrywające logo  bedzie haftowane poprzez program komputerowy 🙂
wątek zamknięty
A ja mam takie pytanie... to logo ma być bardziej poważne, czy bardziej... nie poważne?

Edit: na szybko wymodziłam coś takiego:

Jest proste, a moim zdaniem fajne 😉
Jak mnie wena najdzie to może jeszcze coś spróbuję utworzyć...
wątek zamknięty
Na obydwie mańki. Szukamy projektu który wszystkim( starszyźnie stajennej) się spodoba. 🙂
wątek zamknięty
Czy tylko mnie drazni polaczenie slow "stajnia jezdziecka" ??
wątek zamknięty
no wlasnie mnie tez... klub jezdziecki tak, ale stajnia to sportowa, rekreacyjna.
wątek zamknięty
Nie jestescie same - moje pierwsze skojarzenie bylo takie, ze to stajnia, w ktorej nie mieszkaja konie a jezdzcy 😉
wątek zamknięty
Kilka wsi dalej jets Stajnia motorowa 😉. Ale na powaznei teraz...Tak niestety figuruje oficjalna  nazwa stajni więc trzeba  jakos to przełknac

Calathea

Łosie rewelacyjne 😀! /musze koniecznie pokazac je znajomej  🥂
wątek zamknięty
łosie fajne- ale mysli mi sie przedstawienie ich klucie wyciagnietym albo w skoku

stajnia jeździecka brzmi tragicznie
wątek zamknięty
Jakieś łosie skaczące przez przeszkody czy w jakimś kłusie wyciągniętym były by fajne 😉
wątek zamknięty

Wręcz katastrofalnie  🤔 Klub, ośrodek, cokolwiek, ale połączenie stajnie + jeździecka to jakieś nieporozumienie. 
wątek zamknięty
Mogę te łosie przerobić na skaczące 😉
wątek zamknięty
[quote author=cieciorka link=topic=7216.msg286693#msg286693 date=1246302159]

Wręcz katastrofalnie  🤔 Klub, ośrodek, cokolwiek, ale połączenie stajnie + jeździecka to jakieś nieporozumienie. 
[/quote]

no wlasnie, nie moze byc po prostu stajnia?
wątek zamknięty
A coś w tym stylu:

Wiadomo, trzeba dodać napis (tylko kurcze, nie wiem jak. W poincie mi nie działa opcja dodawania napisów)
wątek zamknięty
Calathea dawaj chłopaków sakczacych tez !!

sihaja sam pomysł bardzo fajny

Jeżeli Stajnia Jeździceka tak bardzo was razi można po prostu napisac i wstawic S.J. IMPULS
wątek zamknięty
Tylko pamiętajcie drogie dzieci, że to logo będzie wyszywane na czaprakach- cienkie linie, dużo literek i malutkie łosie będą zupełnie nieczytelne.
wątek zamknięty
Calathea, twoje łosie są z neta

powiem wam szczerze z do słowa "impuls" pasuje mi bardziej łoś w kłusie
wątek zamknięty
Stajnia Jeździecka, to ktoś w Agrofarmie się musiał namyślić...
wątek zamknięty
asds z kolei S.J IMPULS kojarzy mi się z sekcją jeździecką 🙂 więc może lepiej niech będzie już ta stajnia 🙂
wątek zamknięty
Zaraz, zaraz, Impuls to chyba nazwa klubu P. Doroty Modlińskiej? To po pierwsze. Po drugie- czemu wymyślac nową nazwę, skoro wszyscy się osłuchali z Agrofarmą? Po trzecie- Calathea- wstawiłas jakieś renifery, a nie łosie. Łosie mają inne rogi.
wątek zamknięty
Klub p. Modlińskiej to Imperial. Wg bazy PZJ nie ma klubu o nazwie Impuls.
wątek zamknięty
Łoś powinien byc "Impulsywny"  😉
Nic nie narysuję jednak, ponieważ każdy mój rysunek należałoby podpisać - inaczej nikt nie wie co to jest  😀iabeł:
wątek zamknięty
coś takiego mi przyszło do głowy. anatomii łosi nie znam więc może wymagać poprawek 🙂
wątek zamknięty
deborah ma bardzo szlachetne nogi ten los  😀 a tak ogolnie to moglabys jeszcze takiego w skoku zrobic?? wtedy mieliby dwie wersje- jedna na ujezdzenie, druga na skoki  😉
wątek zamknięty
mogę tego łosia naskakać ale trochę później .. teraz musze porabotać trochę 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.