Forum towarzyskie »

Potrzebuję waszej pomocy w głosowaniu i wygraniu!

no i wygląda ze z waszą wielką pomocą wygrałam, czekam zatem na maila od organizatora i na pewno dam wam zna!

Chociaż zastanawia mnie to wszystko, regulaminu brak w zasadzie, a moj projekt przeszedł na przyszły miesiac...
W takim razie gratuluję "naszej" wygranej  😁 ( nie głosowałam, bo nie mam facebooka  🙁)  A możesz wrzucić fotkę tej chusty, bo nawet nie mam jak zobaczyć, o co volta pomagała walczyć  😀
no i wygląda ze z waszą wielką pomocą wygrałam, czekam zatem na maila od organizatora i na pewno dam wam zna!

Chociaż zastanawia mnie to wszystko, regulaminu brak w zasadzie, a moj projekt przeszedł na przyszły miesiac...

sznurko, to moze zadzwon do nich po swietach po prostu? sie okaze ze oni to co miesiac robią i po roku najlepszy wygrywa  😁

Melduję wszem i wobec że WYGRALIŚMY!!!!
Dostałam maila od firmy z prośbą o wybór koloru i chusta do mnie poleci!
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym, nie przypuszczałam ze nam się uda!
  😅gratulacje!!!  😅
Gratulacje  😅 😅 😅
Gratulacje!! re- volta sila  🏇
sznurka, to nie wygralas wlasnie takiej jak zaprojektowalas?
brawo!! gratulacje 🏇 🏇 🏇
Gratulacje!

Pochwal się potem otrzymaną chustą 😀
katija, nie, proces utkania jest żmudny i pewnie od firmy wymaga nakładów sporych
ale wybrałam ładną;] na pewno się pochwalę!
łeeee, ja liczylam, ze swoja dostaniesz 🙁 no, ale jak ci sie podoba to ok 😀

zgodnie z obietnicą chwalę się!
jeszcze raz wielkie dzięki!
Też proszę o pomoc w głosowaniu na zdjęci kolgi, zostało mało czasu a brakuje trochę głosów...
http://ride-zone.pl/news.php?id=1321443961
Zdjęcie nr1
z góry dzięki🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się