Jasnowata o zaliczce jest 🙂 200 zł . A zgłaszać się można chyba do 2 tygodni przed kursem, ale lepiej wcześniej bo już ja i 2 koleżanki się zapisałyśmy, a mówili, że już w połowie lipca może nie być miejsc. Najlepiej wysyłaj zgłoszenie już 😉
Jasnowata Szkoda Ja wybieram sie do Lalina w sierpniu 🙂 MagBan93 Z tego co na razie słyszałam to chyba niem jeśli byłoby bliżej to i ja bym o tym pomyślała żeby swojego wziąć 🙂
Dostaliście jakąś wiadomość zwrotną po wysłaniu zgłoszenia na kurs? Jedzie ktoś z własnym koniem? Gdzie to trzeba było zaznaczyć? Czy należy zadzwonić/napisać bezpośrednio do Lalina?
Na zaliczkę mi też nic nie odpowiedzieli, ale jak jest świstek to nie będzie problemu. Ja dziś już dostałam maila z dokładnymi informacjami, co/jak i gdzie 🙂 Szkoda tylko, że zmienili ulicę przy której będzie część ogólna bo mam dalej, ale cóż ...
odnośnie kursów instruktorskich ja się wybieram na przodownika (okolice Kłodzka)uprawnienia do prowadzenia jazd dzięki temu się ma a i koszt niższy i wymagania mniejsze także doszłam do wniosku że lepiej mi się to opłaci jak ktoś zainteresowany mogę podać info na priv co gdzie jak i za ile🙂