Witam ponownie. W okolicy Poznania już chyba nic nie będzie. Przynajmniej jak ja szukałam, to nic nie znalazłam. Troszkę dalej od Pń, ale też nie jest strasznie daleko to Bydgoszcz. Kurs organizuje Ośrodek Rekreacji Konnej, zacząć ma się we wrześniu.
Ostatecznie do Rywala nie pojechałam, więc teraz zastanawiam się nad tą Bydgoszczą. Czy ktoś robił tam kurs lub może cokolwiek powiedzieć na temat jego poziomu?
Btw. gdyby kogoś interesowało to Rywal będzie organizował jeszcze kurs w sierpniu/wrześniu i stajnia KOŃAK z Niestępowa zbiera zgłoszenia 😉
grando_ we wrześniu bedzie kurs w Gałkowie (koszt kursu 2050zł), +wyżywienie na miejscu (śniadanie, obiad kolacja 40zł/dzień) +nocleg (też chyba 40zł/doba) to wyjdzie sporo ale jest tam bardzo fajnie a tańszy nocleg możesz w razie czego poszukać w okolicy. Organizator kursu: www.peise.com.pl
małaMi nie będę publicznie się rozpisywać o ich niedbalstwie,chamstwie, niedociągnięciach, totalnym braku organizacji o ciężkim przepływie informacji nie wspominając. Zapraszam na pw 😉
Możecie polecić jakieś dobre (i TANIE) kursy w okolicach Poznania?? Póki co tylko wstępnie się orientuję, bo kurs zamierzam robić na przełomie maj/czerwiec 2012, ale chyba warto już teraz zastanowić się gdzie najlepiej...
Donia Aleksandra a to w Zbrosławicach mają być w ogóle jeszcze kursy?? ja byłam w maju, było mnóstwo osób, bo ponoć w Zbrosach w wrześniu miało już nie być kursu.. 🤔wirek:
hej ja zastanawiam się nad lalinem ale chciałabym znać jakiś opinie o tym miejscu :] robił już tam ktoś kurs instruktora jazdy konnej?? jak tam jest?? wysoki próg tam jest??