I inna refleksja: ten cały monitoring-kamerki-radary to w ogóle nie działa. Albo przymyka oko ?
Swego czasu zginął motocyklista, bo kierowca wyjechał zza autobusu, na zakazie skrętu, z podporządkowanej drogi. Wiesz, co Policja powiedziała żonie zabitego? Że ma podać adresy firm, które mają zainstalowane kamery, jeżeli uważa, że dowód z nagrania mógłby mieć znaczenie. Znajomy aktywista jedynie słusznej partii rządzącej powiedział mi, że motocyklista jechał 150 km/h, na tylnym kole - pomimo, że nie ma dostępu do akt - a nagrania widzieć nie mógł, skoro nie ma go nawet Policja, a świadkiem nie był. Problem w tym, że w tym miejscu nie da się jechać 150, nawet na motocyklu w biały dzień, ze względu na ruch.
Zawód kierowcy - prokurator.
Podejrzewam, że ten w BMW nastąpił na odcisk komuś ważniejszemu - denerwował dźwiękiem silnika, na luksusowym osiedlu, gdzie obaj mieszkają - albo popisywał się na osiedlowej drodze i kogoś to wkurzyło, kto w hierarchii stoi wyżej od niego.
p.s.
w sieci znalazłem już dwa filmy z tym pacjentem,
przejazd, który prokuratura umorzyła 4 miesiące temu:
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,16122518,Pirata_z_BMW_scigalo_kiedys_kilka_jednostek_policji.htmla tu kolega tego miłego pana, napisał, co myśli o takich jak ja:
bez kitu co za plebejski narod, zaluje ze hitler ich rodzin nie pozabijal w gazie bo zawisci i zazdrosci nie znosze i nie toleruje.
od kiedy to aby miec M3 trzeba byc jakims arystokrata?! Co za zjebane spoleczenstwo.... wzieli by sie do roboty a nie na internetach komentowali... plebs jebany.http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=10&t=141912&start=100na forum BMW ma stopień "zacna persona forum".
Nic dziwnego, skoro administrator tamtego forum wspiera:
Zgadzam się w 100%.
Jak czytam tych zjebów wiecznie marudzących na wszystko to rzygać mi się chce. Ma M3 - zły. Ma motocykl - zły. Ma BMW zły - ma 5 groszy więcej - zły i łeb mu urwać, złodziej, pijak, bandyta, pewnie ukradł.... co za naródPo prostu rasa panów - wydaje im sie, że jak kupią niemieckie auto, to są po właściwej stronie - na szczęście nie wszyscy podzielają ich poglądy, bo wstyd by było bmką jeździć.
Podobno jak się w aptece pokaże dowód rejestracyjny od BMW i poda hasło "człowiek w potrzebie" to można Braveran kupić bez kolejki i z rabatem 🙂