edit: wyszło nie bardzo grzecznie więc przepraszam.
Nie wiem czy ta osoba życzy sobie reklamy bez jej wiedzy na forum. A ja szanuję czyjąś prywatność dlatego wysyłam Ci PW i proszę o nie publikowanie jego (tak dla jasności, bo już mamy tutaj jedno cytowanie PW na forum).
dragonnia -wiesz,że Cię lubię,prawda? 😉 ale nie przesadzasz? jak może sobie nie życzyć? jeżeli ktoś bierze pieniądze za uczenie ludzi,to musi liczyć się z tym,że ludzie o nim rozmawiają,piszą i oceniają.taka praca,taki zawód.
zawsze denerwowało mnie takie pisanie "wiesz o kogo chodzi", "ten,którego imienia nie wolno wymieniać" i takie tam.... to nie jest sztuka tajemna,więc publiczność nie jest żadną wadą ani potwarzą 😫 🤔
Trenerów to u nas chyba nie znajdziesz, instruktorów to w brud ale z trenerami, w najbliższej okolicy.... oj ciężko. Napisz jakie masz oczekiwania to może ktoś się odezwie (jaka dyscyplina, dojezdny czy ty będziesz dojeżdżać, z twoim koniem czy na jego koniu itp.)
Ktoś, oj wiem 😉 Ale mam taką zasadę, że bez wiedzy właściciela i zgody nie podaję komórki, adresu i również nie nie piszę na forum, na którym nie jest ów osoba zarejestrowana. Odbieraj PW