Forum towarzyskie »

Gajara18

Hej mam dość tłumaczenia wszystkim ile mam lat ,nie chciała bym tego powtarzać po raz enty ,więc proszę  zapamiętajcie .
To co mówię to prawda nie mam w zwyczaju kłamać ,tak więc mam te 23 lata jestem studentka i jestem niepełnosprawna .
Proszę dajcie mi spokój, nie nabijajcie się ze mnie. Jednorazowe zwrócenie uwagi na błąd wystarczy ,nie trzeba chórem krzyczeć .
Proszę o nie wklejanie moich cytatów z photobloga . Przepraszam jeśli kogoś uraziłam .
Tak nabiłam katije w butelkę ale zwróciłam jej kasę Przepraszam , jestem poważna i nie oszukuje nikogo na kasę .
Ubieram się jak się da ,ciężko jest kupić coś fajnego w rozmiarze 152/158 .Czasem można jakaś fajna koszulkę czy bluzę XS dostać ale spodni nie ma .
Tak wiec ubiór nie świadczy o wieku .
Dziękuje za uwagę zapamiętajcie gajara18 nie kłamie ,nie zamierzam pisać w tym wątku nic więcej

koniec juz tych zdjeć wszystcy zobaczyli uwierzyli.
wątek zamknięty
Widziałam cała dyskusję ( nie chciałam się wczytywać) ale czy ty na prawdę musisz się wszystkim tłumaczyć z tego ile masz lat itd?  😲
wątek zamknięty
Dla własnego dobra nie dawaj zdjęć swoich dokumentów...  😵
wątek zamknięty
Zgadzam się, teraz już wszyscy o tym wiemy i nie widzę powodu zakładania tego wątku.
A photoblog-rzecz dostępna- jeżeli przeszkadza ci to cytowanie to załóż hasło i podeślij je
osobom mile widzianym.
wątek zamknięty
Albo zasłoń ADRES i NAZWISKO. I serię.

Kompleksy masz dziewczyno?
wątek zamknięty
Jeszcze trochę i dziewczyna w podpisie wszystko zamieści.
Albo jeszcze lepiej- będzie przechodniów informować.
wątek zamknięty
To jakiś akt desperacji? Lubisz zwracać na siebie uwage?
Sama zapracowałaś sobie na to co masz! Jezeli Ci przeszkadza Ci nasze podejście do Ciebie to przeniesc sie na inne forum, Proste!
I Skasuj te załączniki, albo niech zrobi to jakis mod dla Twojego dobra 😵
wątek zamknięty
Ubieram się jak się da ,ciężko jest kupić coś fajnego w rozmiarze 152/158 .Czasem można jakaś fajna koszulkę czy bluzę XS dostać ale spodni nie ma .
mogę ci podarować, mam kilka takich ciuchów, poważnie 🙄
wątek zamknięty
echh dziewczyna może chciala dobrze, dajcie spokój. mnie też irytuje, ale powoli się poddaję.

Gajara18, zrozum, nikomu nie przeszkadza Twoj wygląd, my to w pelni rozumiemy, że może byc efektem którejś choroby, które wymieniłaś, nikomu nie przeszkadza Twoj styl ubierania. widzisz, nawet ludzie by nie zwrócili na to uwagi, i nikt by nie powiedział Ci nic złego, gdybyś tylko odnosiła się do innych lepiej.

po prostu odnoś się do ludzi lepiej, staraj się pisać posty i zdania krótsze, tak, żeby każdy rozumial ich sens, i moze spróbuj wklejac do worda, żeby sprawdzić pisownię. Nie tłumacz się chorobami, bo naprawdę nie jesteś osobą niezrównoważoną psychicznie(nie wymieniłaś tego w chorobach które Cię dotknęły), więc pisanie tak, by ludzie nie mieli problemów z rozszyfrowaniem, oraz odnoszenie się do userów z szacunkiem, nie jest poza Twoim zasięgiem. wystarczy chcieć. może leki powodują rozkojarzenie, ale może pisanie powoli, skupiając się, starając się własciwie oddać myśli jest dla Ciebie możliwe.

więc postaraj się i będzie dobrze 🙂
wątek zamknięty
Dobra .... Ludzie Kochani , Gajara18 zakładając ten wątek chciała dobrze - musiała mnie nie zrozumieć do końca.....
Przykro dziewczynie ,że w iluś tam wątkach zjadacie ją żywcem - ok nie twierdze ,że bez podstawy ,ale weźcie również już na luz 😉

Dziewczyna jest chora - nie każdy idąc po ulicy patrzy na nią jak na normalnego człowieka , kurde zrozumnie to , ona też sie znieczuliła na ludzi - stąd jej wybuchy w stronę forumowiczó - nie miłe ,owszem...

Rozmawiałam z nią i MAM NADZIEJĘ ,ze trochę sobie do serducha weźmie.....

Brak składni i przemyślanych wypowiedzi mam nadzieję ,że również weźmie na dystans i przeczyta ,zastanowi się zanim da "wyślij"
wątek zamknięty
Mnie tam ni grzeje ni ziębi. Samą sprawę poznałam przypadkiem jak zaczęła wyskakiwać z polowy wątków. I dalej mnie to mało interesuje. Ale na podstawie powyższego widzę, że posty stały sie bardziej czytelne.
Choroby mnie nie interesują, wiek również. Dziwię się, że wszystko zaszło tak daleko.
wątek zamknięty
watek zostaje zamkniety, chyba, ze kazdy kto chce, zalozy teraz watek o sobie. gajara18, ciagle nie mozesz zrozumiec, ze to jak wygladasz i ile masz lat jest kwestia drugoplanowa? nikt tutaj nie szykanuje cie z powodu wygladu, czy niepelnosprawnosci. sama wykreowalas swoj wizerunek na forum, w twoich rekach pozostaje zmiana naszej opinii. i raczej nie za pomoca dramatycznych gestow w stylu tego watku. zacznij normalnie, po polsku pisac, normalnie odzywac sie do innych- nikt, zareczam ci, nie bedzie mial nic do ciebie.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.