Szafka na zamówienie, bo ja potrzebuję niestandardowy wymiar (od ściany 155, od frontu ok 178, głębokosc ok 60). Zresztą nie widziałam czarnych błyszczących szafek, które w jakikolwiek sposób pasowały by do mojej łazienki. Szafkę zamawiam raz z blatem, aczkolwiek gdybym kupiła blat w innym miejscu pewno wyszłoby to taniej. Ja nie mam na to czasu, więc wolę zapłacić jednej firmie, która wszystkim sama się zajmie.
Płytki są czarne - zarówno na ścianach, podłodze, jak i na wannie. Wszystko to Tubądzin kreacja Maciej Zień (ściany London Queensway
kilk- zdjęcie katalogowe, podłoga London Brixton, obudowa wanny London Notting Hill) 🙂
Dzięki za miłe słowa! Zupełnie szczerze to projekt łazienki zaczął się od glazury, bo od czasu jak Tubądzin wypuścił Zieniową kolekcję, wiedziałam że na bank będzie moja. Cała reszta to już wizja Anny, która potrafiła czytać mi w myślach i stworzyła projekt,według mnie, idealny i dopasowany do moich potrzeb 🙂
Jak wszystko będzie już na miejscu, to na pewno zrobię zdjęcia 🙂
PS. Ale żeby nie było tak pięknie, to "fuck-upów" zdarzyło się co niemiara, choćby kolor brodzika - miał być czarny, ale Włosi mają przerwę urlopową i najwcześniej brodzik byłby wyprodukowany w lutym, a ja musiałam mieć coś "na wczoraj". Okazało się, że w fabryce we Włoszech został jeden jedyny szary brodzik dokładnie w wymiarach jakie były mi potrzebne (140x75) i udało się go ściągnąć do Polski w 1,5 tygodnia (wliczając w to Gwiazdkę) 🙂
Nie zliczę telefonów od Pana nadzorującego budowę, które zaczynały się od "Dzień dobry. Pani Edyto, jest problemem." 😁