Mam do Was pytanie bo nie wiem w czym problem, ale nie moge znleść biletów na CSI na ticketpro. Owszem na stronie głownej jest informacja, plan hali itd, ale gdy wchodze do sklepu internetowego i wpisuje w wyszukiwaniu CSI, CSI Katowice, Parada jeździecka itd itp czy chocby dając kategorie Sport w Spodku nie znajduje mi nic... będe wdzięczna za informacje dlaczego...
Ech szkoda , że mnie nie będzie 🙁 Ale mam nadzieję , że mogę liczyć na zdjęcia mojej ukochanej pary ? :kwiatek: W niedzielę pewnie obejrzę na świecie koni relację . I filmik będę mieć z niedzieli , bo koleżanka z kamerą jedzie na niedzielę 😀
Kurcze ja mam problem ponieważ chce iść tylko kupić sprzęt jeździecki na targach ,ale zawodów oglądać nie chce bo nie bede miec jutro czasu. I czy ja musze kupować bilet - bo jesli tak to bezsensu skoro nie bede oglądać zawodow - mam nadzieje ze jest wejscie na parkur odzielone , bo nie mam zamiaru jeszcze wydawać na bilet przy duzych zakupach.
żeby wejść do Spodka (czyli tym samym na targi) nie musisz mieć biletu. Bilet sprawdzają dopiero przy wejściu na halę (tzn na widownię).
A jak wrażenia po dzisiaj? Ja byłam tylko przelotem, akurat trafiłam też na trening ze Sloothakiem- tłumaczenie p. Sas- Jaworskiego było powalające 😁 😁
Hitem było dla mnie jak się Sloothak produkował o "lazy movements" i "heavy horse" czy jakoś tak, a Sas- Jaworski wytłumaczył nam to jako "no i spokoje ruchy powodują właśnie tą kontrolę nad koniem" czy coś w ten deseń 😁 No i zabójcze podsumowanie po 10 zdaniach złożonych "mistrza"- "nooo... właśnie". Rozglądałam się po ludziach, ale nikt jakby nie słyszał 👀 😁
edit: Paa, według mnie, niekoniecznie będą dzikie tłumy 😁 W zeszłym roku nawet na niedzielnym finale była MASA pustych miejsc.
jestem, wróciłam właśnie 😉 Potęga trwała do prawie 23 😍 T. Klein i Larissa pokonali 210 cm i byli jedyną parą startującą.
Widziałam Salto Piccolo i Quriedo (czy jak to sie tam piszę) ale mieli eliminacje.
Barbórka Cup wygrał [imienia zapomniałam] Słodczyk na "łatce" ale nie wiem jak ona się normalnie nazywa z KJ Zbrosławice. Podziw dla chłopaka 15 lat a tak lata 🙂