[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=7.msg345498#msg345498 date=1254338836] afhata dzięki za link. 2 dni urlopu na czwartek i piątek załatwiony 😀iabeł:
Czy ja jestem ślepa czy jeszcze nie można kupić biletów 👀 [/quote]
Niestety, biletów jeszcze nie ma. Ja byłam w zeszłym roku i w tym także na pewno będę. Urlop już załatwiony 😀
w zeszłym roku byłam tylko w ostatnim dniu (i jeszcze wbiegłam na ostatni konkurs spóźniona z pół godziny), dlatego w tym roku koniecznie muszę być we wszystkie dni, a uczelnię najwyżej nie pójdę, w pracy zawsze wolne się jakoś załatwi 😉
Też bym chętnie się wybrała, tylko zastanawiam się czy jest sens jechać tylko na jeden dzień. W sumie jakoś bardzo daleko nie mam, nie całe 200km. Ale z drugiej strony jak będę chciała na wszystkie dni to muszę załatwić nocleg i wtedy już wchodzą w grę większe koszta.
warto jechac nawet na 1 dzien! szczegolnie kiedy ma sie w planach, obok spedzenia super imprezy, takze zakupy 😍 bo przyjezdzaja mili panowie z DE z super cenami, a i inne marki robia tam duze upusty... ja bede na pewno 😀 (w koncu to okres gwiazdkowy)
Odnośnie biletów, przećwiczyłam zamawianie przez TicketPro. System nie jest idealny i kilka razy mi się zawieszał, ale w końcu udało się, bilety zamówiłam, sama wybrałam miejsca - udało się bez problemu zająć w drugim rzędzie przy bandzie - kliknęłam w zeszłym tygodniu, a dzisiaj Pan Listonosz przyniósł dzisiaj list polecony. Będę na finałach w niedzielę, już się nie mogę doczekać zawodów i zakupów 🙂
Ja byłam w tamtym roku i według mnie impreza była dobrze zorganizowana. Przyciągała zarówno miłośników jeździectwa, starych bywalców jak i laików. Dużo pokazów. Szczególnie super wyszło powożenie, dużo śmiechu było przy wyścigu dzieci na kucach 😍. W tym roku też się wybieram, a ze mną forumowa Polonez.
Lenna można kupić bilety w empikach. Sama chciałam tak zrobić, ale oni nie maja tych najlepszych biletów. Przynajmniej tak wynikało z tego co Pani mi pokazała na monitorze 👀
Ja kupowałam bilety jakieś dwa tygodnie temu w empiku i faktycznie, z tego co mi pani pokazywała na monitorze, to już wtedy większość miejsc za 50 zł była niedostępna.Mnie się udało kupić bilety w tym sektorze w którym byłam rok temu, chociaż początkowo myślałam o innym, ale tamten był cały zajęty(?!) Tylko teraz nie wiem, czy po prostu Empik nie miał tych biletów, czy zostały one już wykupione.