Macie jakieś nowe wiadomości na temat tego czy można zmienić login? 15.02 wysłałam wiadomość do quanty i na razie brak odzewu 🙄 A mój login zaczyna mnie coraz bardziej irytować 🤔
Trzeba było zastanowić się kilka razy nad nickiem. Poza tym w jakimś temacie ktoś napisał, aby prośby o zmianę loginu kierować do admina, bo moderatorzy nie mają żadnej możliwości edycji.
[quote author=Capitan_Sparrow link=topic=69553.msg2019955#msg2019955 date=1393090349] A mogę usunąć konto i założyć nowe? Będzie to brane pod uwagę jako podwójne? [/quote] W świetle tego, co tu się czasem wyprawia na forum MOŻESZ (jeśli masz zmienne ip to hulaj dusza, piekła nie ma)
Konstantynopol/Prestige... etc. robił to już 6 razy bez żadnych konsekwencji 😎
[quote author=Capitan_Sparrow link=topic=69553.msg2020093#msg2020093 date=1393097413] Jak to co miesiąc? 🤔 [/quote] Data rejestracji: 31.01.2014, mamy 23. lutego, ergo - jesteś na forum 3 tygodnie i już Ci się znudził nick. Gratuluję trafnego wyboru. 😎
Ok, ale przyznasz że jest idiotyczny 🤔 Konto miało służyć tylko do wystawiania ogłoszeń, ale forum mi się spodobało i stwierdziłam że mój nick jest idiotyczny.
[quote author=Capitan_Sparrow link=topic=69553.msg2020666#msg2020666 date=1393157363] Ok, ale przyznasz że jest idiotyczny 🤔 Konto miało służyć tylko do wystawiania ogłoszeń, ale forum mi się spodobało i stwierdziłam że mój nick jest idiotyczny. [/quote] Tak samo jak u mnie....
Niech teraz wszyscy zmieniają nicki, avatary przy okazji i już nie będzie wiadomo kto jest kto. Jak dla mnie zmiana loginu powinna być w wyjątkowych sytuacjach. Literówka, jakieś bezsensowne cyfry czy znaki, które spokojnie można usunąć itd. Bo zaraz co miesiąc zaczną się zmiany
Chcecie anegdotkę? 😉 Poprosiłam o ucięcie "-vet" z "ninevet", bo dostawałam pw z prośbami o diagnozę. Zdjęcia, opisy, grube wypociny... głupio mi było, że mogę jedynie ocenić zdjęcia, jakość, kadr, a nie rzeczywiście pomóc 😉
Żarty żartami ale człowiek wstaje, kawka, śniadanko, rv. Relaksik. O mam pw. I nagle po śniadanku i po relaksiku, bo dzikie mięso zalane ropą mi z monitora wypadło.
Tez chyba tu kiedyś pisałam będąc zainteresowaną... BlueHorse to mój pierwszy nick odkąd się w internecie pojawiłam (może jeszcze bywało Blue w witrynach niekońskich 😉) I chciałam zmieniać bo teraz jestem zazwyczaj NinuH... No ale forum końskie niech tez będzie motyw koński 😉 Także zostaje BlueHorse 😉
Czyli z prośbą o zmianę loginu zwracamy się do quanty? Już od jakiegoś czasu chciałam to zrobić, ale zawsze wypadało mi z głowy. Konto (jeszcze na starej volcie) założyłam jakieś 8 lat temu, a myśląc, że będę tylko czytelnikiem użyłam loginu z mojej jeszcze starszej poczty na wp.pl. No ale login, który można i zaakceptować u nastolatki niezbyt pasuje dla starej baby, która przekroczyła już próg "bliżej do 30 niż do 20" 😉
Pati - z pierwszej stronie wątku. Nic nie dostałem. Dla przypomnienia: zmiany nicków należy wysyłać do mnie i cierpliwie czekać - zmieniam hurtowo jak się zbierze kilka osób, więc czas oczekiwania jest nieprzewidywalny 🙂 To samo dotyczy usuwania konta.
też jestem ciekawa do kogo się kierować? mój nick mam od zawsze i wiem że zmiana będzie niewygodna dla wszystkich, ale mam taką sytuację że naprawdę pasuje mi go zmienić...
To do kogo nalezy kierowac ewentualna prosbe o zmiane loginu? Napisalam do roota 2 razy ale brak odzewu. Rozumiem ze moze nie ma mozliwosci zmiany nicku, ale zeby wgl nic nie odpisac...