Witam chciałam się dowiedzieć czy można w jakiś sposób zmienić zmienić swój login, wiem że na innych stronach moderator to robi a na tej nic podobnego nie mogę znaleźdź... Chciałam zmienić ten login jedynie dlatego, że uważam, że jest on zbyt prosty.
Nic nie dostałem. Dla przypomnienia: zmiany nicków należy wysyłać do mnie i cierpliwie czekać - zmieniam hurtowo jak się zbierze kilka osób, więc czas oczekiwania jest nieprzewidywalny 🙂 To samo dotyczy usuwania konta.
Miesiąc temu wysłałam wadomosc do roota z prosba o zmiane loginu, jednak pozostała ona bez odzewu. Czekać dalej, czy uderzyć do kogoś innego (jeśli w ogole jest taka opcja)?
FortunA, ja też wysłałam PW w tym temacie do roota.. i też nic............................. a w regulaminie jest, że mają tydzień na odpowiedź.. My to się mamy stosować, za niestosowne zachowanie dostajemy odpowiednio: ostrzeżenie, uciszenie, moderowanego.... Szkoda, że dalej jest tak, że Ci to wyżej mają dużo do powiedzenia, a "zwykli" użytkownicy tyle co nic.. cóż..
Nine,to moze zadanie jak zmiana loginu powinno byc przydzielone moderatorom, skoro administrator ma za duzo na głowie, bo rozumiem on jeden a maruderów wielu 😉.
Sam root parę postów wyżej napisał , że zmienia hurtowo nicki i należy cierpliwie czekać 😉 A teraz święta idą więc pewnie tez nie ma czasu na to. Na pewno się doczekacie. Sama muszę zmienić nick , bo za dużo siwych tutaj jest 😉
Administrator ogromnego forum, trzymającego go dla nas za friko ma jeszcze latać na wasze zawołanie? 😉
Z resztą znawcy regulaminu... 10. Moderatorzy mają obowiązek udzielić odpowiedzi na pytanie użytkownika w ciągu 7 dni.
Jesteś pewna, że tak kompletnie za darmo? Przecież przez to, że dziesiątki ludzi wchodzą codziennie na tą stronkę już jest dodatkowym profitem.. Poczytaj troszkę o statystykach, wejściach itd. w internecie. Polecam.
😂 shilton, nie widzisz że na re volcie nie ma ani jednego banera reklamowego? A to one przecież przynoszą zysk. Co z tego, że jest mnóstwo wejść na to forum?
Jesteś pewna, że tak kompletnie za darmo? Przecież przez to, że dziesiątki ludzi wchodzą codziennie na tą stronkę już jest dodatkowym profitem.. Poczytaj troszkę o statystykach, wejściach itd. w internecie. Polecam.
Muszę napisać coś by było zgodnie z regulaminem więc ... wguihcu y ucqu43yu btuatu yanxc .. ok wystarczy. A teraz do rzeczy :
shilton, ze wzgledu na ktotki staz prawdopodobnie nie znasz historii tego forum. a jest ona taka, ze po kolejnym upadku forum voltahorse, jedna z uzytkowniczek ogarniajaca temat, za wlasna kase postawila serwer, dwa adresy (a po drodze jeszcze inny) i zrobila to forum. pozniej porobila nam galerie szmat, a nastepnie miejsce na serwerze na prywatne galerie. zachowuje sie jak normalny uzytkownik, ale my w wiekszosci pamietamy, ze to dzieki jej "chcemisie" to wszystko tutaj smiga. wiec nikt nie truje o tym, ze musi na cos poczekac, albo o tym, ze nie wolno sie na forum reklamowac. bo doklanie, jak Poncioch, napisala, nie ma tu ani pol bannera.
Pisałam o pomyłce moderator - administrator ale nie ważne.
Spróbujmy więc z inną wypowiedzią :
Dla przypomnienia: zmiany nicków należy wysyłać do mnie i cierpliwie czekać - zmieniam hurtowo jak się zbierze kilka osób, więc czas oczekiwania jest nieprzewidywalny 🙂
shilton, albo sugerujesz, że masz dwa konta, albo p****olisz trzy po trzy para piętnaście i sama nie wiesz o czym. Niemniej jednak nie martw się - uwaga na te brednie (albo i nie) zostanie zwrócona i jeśli jednak nie bredzisz, to zmiana nicku nie będzie Ci już potrzebna.
ohoho Dworcika, a niby za co? A reszta co się wymądrza to co? święci są? 🙂 Też święta nie jesteś, uważaj, żeby Tobie nikt ostrzeżenia nie wlepił 😉 BTW - Każdy ma prawo wyrazić własne zdanie i nikogo nie obraziłam, żeby dostać ostrzeżenie ;]
P.S. Że też wam się chce takie batalie zawsze toczyć..... ;]
Toteż ja nie napisałam, że mam dwa 🙂 Także kończąc ten spór życzę więc wszystkim co się starają o zmianę nicku - wytrwałości ;] i wesołych świąt, oczywiście.