Pilnie szukam kogoś, kto zabierze jednego konia (wałach, kuc D grupowy) z Mosznej (Opolskie) do Warszawy + mnie i koniecznie dwa psy. Zależy mi na najbliższej niedzieli tj. 8.04.
Witam, Szukam transportu konia z okolic Trzebnicy do Wrocławia transport będzie. Szukam namiarów do osoby lub firmy, ktòra bezpiecznie i komfortowo przewiezie mi konia. Jeśli ktoś ma namiary na taką osobę lub firmę to bardzo proszę o informacje.
Kraków - Warszawa( i okolice) -kraków ! 05.05(ewentualnie 04.05) Będę miała dwa miejsca w koniowozie - z Krakowa do Wawy i jedno miejsce z Warszawy do Krakowa. Zainteresowanych proszę o kontakt priv
Transporty łączone 🙂 Wolne miejsca na trasach: 22.05.2018 - Warszawa - Olsztyn - 2 miejsca, 1 z powrotem 30.05.2018 - Ciekocinko - Gdańsk - Warszawa - 2 miejsca 03.06.2018 - Warszawa - Gdańsk - Ciekocinko - 2 miejsca 11.06.2018 - Polska - Niemcy - Holandia - Belgia - Francja - Anglia - 1 miejsce 13.06.2018 - Anglia - Francja - Belgia - Holandia - Niemcy - Polska - 2 miejsca 18-19.06.2018 - Polska - Niemcy (Stuttgart) - Polska - 2 miejsca, 1 z powrotem 25.06.2018 - Giżycko - Mrągowo - Warszawa - 4 miejsca 26.06.2018 - Polska - Niemcy - Holandia - Belgia - Francja - Anglia - 2 miejsca 28.06.2018 - Anglia - Francja - Belgia - Holandia - Niemcy - Polska - 1 miejsce 8.07.2018 - Warszawa - Mrągowo - Giżycko - 4 miejsca
Transport legalny, bezpiecznym i komfortowym koniowozem 🙂 Możliwość dostosowania trasy do Państwa potrzeb, dołączenia na część trasy etc. Zapraszamy 🙂 Tel: 691 429 070
Będę potrzebować transportu dla 2 koni koniec sierpnia - prawdopodobnie ostatni weekend sierpnia z okolic Człopy -zachodniopomorskie ------do Gliwic- śląsk.
W czerwcu (nie ma jeszcze określonej daty) planowany transport dwukonnym koniowozem na trasie Trójmiasto-Wrocław (Gęsice klinika) -Trójmiasto. Do Wrocławia 2 miejsca. Do Trójmiasta jedno.
Hej, mam wolne miejsce w przyczepie: Start: EZ Ranch Rumianka (gm. Żabia Wola przy trasie S8) Meta: SHS Grobice Data: 08.06 wyjazd - 9.06 powrót Godziny do dogadania, przyczepa startuje z Rumianki. Zapraszam 🙂
Nawet dosyć pilnie szukam przewoźnika z zachodniopomorskiego, najlepiej okolice Barwice, Grzmiąca, Bobolice, Koszalin. Który przywiezie Nam konia - Docelowy transport Ok 150 km do pomorskiego.
Up, ostatnia chwila żeby się podczepić pod transport.
Jeszcze w czerwcu planowany transport dwukonnym koniowozem na trasie Trójmiasto - Wrocław (Gęsice klinika) - Trójmiasto. Do Wrocławia 2 miejsca. Do Trójmiasta jedno. Opcja podłączenia się niekoniecznie w 100% po trasie.
Mamy wolne miejsca m.in. na trasie Polska->NIEMCY->HOLANDIA i/lub BELGIA i z powrotem. Świetna cena! 😀 Zapraszam 535-360-318 Poza tym wiele innych atrakcyjnych ofert!
Wolne miejsca w transporcie łączonym (koniowóz dwukonny Prentki z 2016r plus przyczepa Ifor Williams HB511 z 2018r): 1.10.2018 Polska - Niemcy - Szwajcaria i z powrotem. Możliwość przedłużenia trasy na Francję, Hiszpanię, Portugalię lub Austrię i Włochy. Zapraszamy do kontaktu: 691 429 070
Rozglądam się za transportem okolice Świdna/Mogielnicy woj mazowieckie do Holendrów Baranowskich pod Żyrardowem również woj mazowieckie. Zależy mi na doświadczonej i zaufanej osobie w przewozie młodych koni i źrebaków.