Dość pilnie poszukuje transportu Kębliny - Gajewniki w ten piątek wieczorem i Gajewniki - Kębliny po południu w Niedzielę. Obudziłam się na dzień przed zawodami, gratulację dla mnie! 🤬
Dzieki wszystkim konik juz dawno w domu. Na transport polecam uslugi Agnieszki Dziuby. Super koniowozy i super profesjonalne podejscie!! A ceny zawsze rozsadne i niewygorowane. Jej nr tel to. +48 508 558 022
Small Bridge, na pewno? To, że na stronie jest taka adnotacja nie do końca musi być zgodne z prawdą 😉 Firmę znam doskonale, bo swój koniowóz od p. Prentkiego odbieram w lipcu i nie wydaje mi się, żeby wypożyczał on koniowozy. Ale mogę być w błędzie.
Poszukuję transportu dla wałacha na początku sierpnia. Trasa Marki k/Warszawy - okolice Tczewa (zaraz obok zjazdu z A1). Gdyby ktoś się wybierał i akurat miał miejsce bardzo proszę o pw :kwiatek:
Środa, lub czwartek (13 -14 VII) będę jechał z okolic Wawki do Olsztynka. Mam dwa wolne miejsca w przyczepie, jeśli ktoś zainteresowany zapraszam na priv.
Twarda sztuka, dwa dni wcześniej ostrzeżenie, wywalony post, ale nic to...
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] PONOWNIE REKLAMA NA FORUM PONOWNIE ROZMIAR ZDJĘCIA[/center]
14 sierpnia wracam z pustą przyczepą z okolic Szczytna do Warszawy (bez problemu mogę zboczyć z trasy). Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv 🙂