najbliżaszy czwartek 30.07 ew niedziela 2.08 Warszawa-Nidzica- Olsztyn- Lidzbark Warmiński jedno miejsce dla klaczy lub wałacha powrót Lidzbark-Olsztyn-Nidzica-Warszawa 2 miejsca
Mogę zaoferować transport dwóch koni 8.08.2015 z Warszawy w okolice Torunia, Bydgoszczy lub Grudziądza, gdyż tego dnia odbieram córkę z obozu konnego. Zainteresowanie niech piszą na adres d.tom@interia.pl
szukam transportu Rzeszów-Kicin (k.Poznania) -Kicin-Rzeszów dla wałacha. Może orientuje się ktoś czy w Rzeszowie jest wypożyczalnia przyczep, najlepiej na jednego konia?
Very last minute. Jutro (24.08) możliwość transportu konia lub 2 koni po trasie z okolic Andrychowa do Płocka. Czyli zasadniczo "gierkówka", potem Łódź, Kutno. Wraca pusta przyczepa.
Bardzo wstępnie- będę poszukiwać transportu dla klaczy z okolic Poznania - na Mazowsze wschodnie w przyszłym tygodniu. Chętnie podpięlibyśmy się do kogoś.
Halo halo, czy jest tu ktoś, kto w sezonie halowym regularnie z Wrocławia jeździ do Leszna na zawody i miewa wolne miejsce? Ja bardzo bym chciała ten sezon aktywnie startować (poza Partynicami, które są rzadko...), a swojego transportu nie mam i tak. Więc może jest tu ktoś, do kogo mogłabym się z kobyłą przyłączyć? To korzyść dla obu stron 👀 🏇
dwa wolne miejsca z Poznania(okolice) w transporcie łączonym do Jaszkowa, wyjazd 18.09(piątek) powrót 20.09(niedziela) w super cenie 120zł od konia za całość. Kontakt 660766333
Szukam transportu Polska-Niemcy (okolice Monachium) termin najlepiej ok. 25.01.2016 oraz powrót ok.7.02. Moze ktos akurat planuje wyjazd i interesowałby go transport łączony!
Dwa miejsca wolne na trasie Poznań (okolice) do Sieraków, Międzychód w pon 21.09 lub wt 22.09 Dwa miejsca na trasie Wrocław-Poznań (okolice) w czw 24.09
Szukam transportu najlepiej przed 1szym października dla 9cio letniego wałacha z okolic Torunia (Czarne Błoto) do okolic Warszawy (stajnia Olender, Sady 18 gmina Czosnów). Preferowany transport łączony. Koń spokojny. Anna
Grzecznościowo: Poszukuje transportu dla jednego konia (wałach) z miejscowości Krubiczew ( 23 km od Nowego Dworu Mazowieckiego) do Białej Wody ( 8 km od Szczawnicy). Proszę o kontakt pod nr tel. 510 955 442.
Przyszły piątek, mogę przygarnąć do przyczepy konia na trasie: Szeroko pojęte okolice Mińska Mazowieckiego (mogę podjechać) przez Poznań, Gorzów Wielkopolski, po okolice Szczecina. Jeśli ktoś chętny, proszę na PW 😉