17 VII będę wiózł klacz w okolic W-wy do Wrocka, jedno miejsce w przyczepie wolne, jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na PW.
W całej mojej inteligencji, dopiero dziś załapałem, że 19 VII będziemy wracać z Wrocka do W-wy pustą przyczepą 😀 , więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, jeszcze raz zapraszam na PW.
PILNE !!!! Szukam transportu dla spokojnego walacha ze śląska na północ (okolice gdańska). Proszę o wszelkie możliwe informacje jeśli wiecie że ktoś jedzie w tym tygodniu, najpozniej w nastepnym
[s]Grzecznosciowo: Pilnie poszukuje transportu dla jednego konia (walach) ze Stadniny Koni Bielin (okolice Cedyni) na Mazowsze (Nowy Dwor Mazowiecki). kontakt pod nr tel. : 510 955 442[/s] nieaktualne
Pytanie do osób które korzystają z transportu łączonego. Jak to wychodzi cenowo za km, tak w przybliżeniu? Potrzebuję przewieźć konia na trasie 400km, nie mam drugiego kierowcy w najbliższych dniach i teraz waham się czy sama jechać z przyczepą czy jednak skorzystać z oferty.
Szalona😉, nie wiem jak liczą firmy, ale pewnie najkorzystniej dogadać się z kimś kto wiezie konia na podobnej trasie i podzielić koszty. Np. jak trasa 500km, to jak dasz komuś 500zł to ma zwrot połowy kwoty za paliwo i pewnie się ucieszy. Nie wiem na ile się kalkuluje zabranie po drodze pasażera na krótki odcinek. Bo jak jedzie ktoś i ma koszty np. 1000zł, i ktoś dorzuci 100zł za podwózkę, ale musi stracić dodatkowe 2h i jeszcze zjeżdżać z trasy to może być średnio zainteresowany.
Podaj skąd - dokąd przewóz, to może ktoś się zgłosi.
Szukam transportu z okolic Warszawy, w okolice Wrocławia. Gdyby ktoś miał wolne miejsce w koniowozie, proszę o mnie pamiętać ;-) Termin niezobowiązujący, ważne żeby w ciągu najbliższych trzech, czterech tygodni. :-)
***TRANSPORT PRYWATNY*** WITAM. Mamy jedno miejsce wolne wracajac z Hiszpanii, na trasie HISZPANIA POLSKA. Jedziemy w okolice Alikante. Cena bardzo okazyjna ! do alikante - cena 4 tys pln. Oczywiscie mozemy zjechac z trasy, konia mozemy odebrac z calej Hiszpanii (cena ulegnie zmianie). Termin do ustalenia. Blizsze info na priv.