Szykuje się wolny transport (pusta dwukonna przyczepa) na trasie Trójmiasto --> Gliwice (klinika). Prawdopodobnie koniec kwietnia / początek maja. W drugą stronę (Gliwice --> Trójmiasto) 1 miejsce dla grzecznego wałacha.
Termin się przesuwa na mniej więcej połowę maja. Wciąż aktualne.
Szukam transportu na zawody KSJ 16 maja (sobota) z Serocka do stajni Horseworks w Koczargach. Transport łączony albo sprawdzony przewoźnik.
Zależy mi na kimś z dobrym podejściem, bo koń do tej pory jechał tylko raz (wszedł bez problemów "na marchewkę"😉 i co prawda nie spodziewam się kłopotu, ale trudno mi przewidzieć jak przebiegnie załadunek. Najchętniej ktoś z okolic Serocka lub Kampinosu, żeby nie nabijać niepotrzebnie kilometrów.
Jak coś to jeszcze aktualne: "Szykuje się wolny transport (pusta dwukonna przyczepa) na trasie Trójmiasto --> Gliwice (klinika). W drugą stronę (Gliwice --> Trójmiasto) 1 miejsce dla grzecznego wałacha. "
Jestem zainteresowana transportem konia w lipcu z pod Giżycka do Kozienic. Jest to klacz, która nigdy nie jeździła, dla mnie to też nowe doświadczenie więc liczę i na pomoc i na cierpliwość dla nas obydwu: )
Na dniach bedzie jechala przyczepa dwukonna z Grudziadza do Filic (okolice Działdowa warm-maz.) i spowrotem. Z Grudziądza jedzie jedna klacz, spowrotem na pusto. Ewentualnie szukam taniego transportu, po kosztach, badz chetnie do kogos sie dołącze🙂
Witam, Mam do przewiezienia dwie klacze zimnokrwiste 26-27/06 z Olsztyna do Elbląga. Klacze nigdy nie jeździły. Interesuje mnie transport łączony, lub wypożyczenie przyczepki dwukonnej w okolicach Olsztyna. 603-282-350