Wolne miejsca na trasie Szczecin - Demmin (klinika dr Knuta). Trailer wyposażony w kamerę, jedzie doświadczony przewoźnik z biegłą znajomością niemieckiego.
Czy w okolicach Piaseczna/Lesznowoli jest godny polecenia przewoźnik z samochodem na 2 konie, który pomoże przy wprowadzeniu i wprowadzeniu koni? Znalazłam fajnego pana z dużym autem ale musi przejechać przez całą Warszawę po konie co mocno podnosi cenę imprezy w górę.
Szykuje się wolny transport (pusta dwukonna przyczepa) na trasie Trójmiasto --> Gliwice (klinika). Prawdopodobnie koniec kwietnia / początek maja. W drugą stronę (Gliwice --> Trójmiasto) 1 miejsce dla grzecznego wałacha.
cześć 😉 może ktoś wybiera się z Trójmiasta w okolice Olsztyna 24.04 i ma wolne miejsce w przyczepie dla mojego zwierza? to samo tyczy się w drogę powrotną 04.05 😉 albo może ktoś ma namiary na przyczepy do wynajmu bądź tani przewóz z okolic Trójmiasta 🤣
Miejsca w transporcie z Warszawy na zawody L/P WKKW w Sopocie. Wyjazd 22.04, powrót 24.04. Albo po prostu miejsca na trasie Warszawa-Trójmiasto i powrót w tym terminie. 502 599 400
Czy ktoś jedzie na trasie Gdańsk-Warszawa? Potrzebuję przewieźć dwa konie (150 i 110) z Gdańska do Warszawy. Ewentualnie mam dwa wolne miejsca z Warszawy do Gdańska.
Hej, poszukuję osoby do przewozu i pomocy przy transporcie klaczy z Chełma do Lublina. Koń nigdy nie jeździł przyczepą dlatego potrzebuję kogoś z duuużą dozą cierpliwości i doświadczeniem. Możecie mi kogoś takiego polecić?