[s]Mam pytanie czy ktoś będzie chętny by dołączyć się do transportu. Ja będę jechała z Warszawy (stajnia Olender, okolice Nowego Dworu Maz.) za Wyszków, więc może jeśli ktoś będzie chciał jechać na mazury lub gdzieś w okolice Białegostoku, Ostrołęki to chce obniżyć koszty, chce jechać do Wawy z tamtych okolic bo przyczepa będzie wracać pusta.
Transport jedzie w sobotę o 7.00 z Olendra[/s] NIEAKTUALNE
szukam osoby,ktora przewiezie mi przeszkody (5kpl stojakow 160cm i 10 dragow 3m),moze to byc prywatna osoba z przyczepka-nie koniecznie konska/autem dostawczym trasa Radom-Łomianki
SZUKAM transportu dla 1 konia na trasie Lublin - Skarżysko-Kamienna w jedną stronę w dniach od 7 do 14 czerwca . Jeśli ktoś jedzie np z Białki z championatów na południe Polski lub z innego powodu i ma 1 miejsce w przyczepie chętnie się zabiorę z moim niekonfliktowym koniskiem .
Warszawa - Gdańsk 2 wolne miejsca 22.06 Gdańsk- Warszawa 1 miejsce 22.06 Zapraszam
Warszawa - Rzeszów 23.06 1 wolne miejsce Rzeszów- Warszawa 2 wolne miejsca. Zapraszam po pierwsze- edytuj posty, po drugie, to nie jest watek do prowadzenia dzialanosci komercyjnej, nie wstawiaj tu linkow do swojej strony. czy transport ktory oferujesz jest okazyjny? po nizszej cenie?
Szukam wspólnika na trasie woj.małopolskie - woj.pomorskie lub odwrotnie ❗ Może ktoś chce sie podłączyć z koniem 👀 Niekoniecznie z tych docelowych województw,byle na trasie, np. z Gdańska do Łodzi czy np. z Krakowa do Bydgoszczy, to nie ma problemu 🙂 Termin:czerwiec.
Czy jedzie ktoś z Rzeszowa do Krakowa27 maja i ma jedno miejsce wolne? Ewentualnie czy ktoś w Krakowie pożycza przyczepę jednokonną o DMC do 1300kg? Jakieś namiary?
Szukam okazyjnie transportu dla mojej klaczy z okolic Przemyśla w okolice Częstochowy w czerwcu(dowolny termin)lub jeśli nie znajdę to mogę zabrać jednego konia z okolic Częstochowy do Przemyśla lub odwrotnie.Tel.692-222-786 lub buckaroo@wp.eu
Aleqsandra, jest taka szansa ze moj bedzie wracal z gliwic pod koniec czerwca, aczkolwiek to nie jest pewne. Jutro z gliwic jedzie koniowoz z pustym miejscem do warszawy, albo nawet z dwoma, cena bardzo okazyjna.