Oferuję transport 1 konia profesjonalną ciężarówką Bockmanna do Szwajcarii we wrześniu. Jestem w stanie zrobić to nawet za pół-darmo ze względu na to, że mój koń nie może podróżować sam.Zainteresowanych proszę o kontakt: patrycja@nowystylgroup.com
Poszukuję transportu dla 1 konia z Bochni (Proszówki) do Facimiecha na zawody ujeżdżeniowe (niedziela 31.08.2014, wyjazd rano, powrót po południu). tel. kontaktowy do mnie 667954103
Pilnie poszukuje transportu pod koniec września lub na początku października z Kołobrzegu do Wrocławia. Wałach, bardzo spokojny w transporcie, jeździł juz na tak dalekich trasach.
Pilnie poszukuje transportu pod koniec września lub na początku października z Kołobrzegu do Wrocławia. Wałach, bardzo spokojny w transporcie, jeździł juz na tak dalekich trasach.
Transport znaleziony. Jeśli ktoś jest chętny to moge zabrać. Z Wrocławia do Kołobrzegu przyczepa będzie jechała pusta.
[s]W przyszłym tygodniu, bądź jeszcze w następnym (termin do ustalenia) będę jechała na pusto nową przyczepą na 1,5 konia z Warszawy do Pępowa. Wracam tego samego dnia, również na pusto. Mogę zboczyć gdzieś z trasy. [/s] Nieaktualne
poszukuję transportu dla jednego konia (najchętniej z towarzystwem ale od biedy może być samotnie), na koniec września, z okolicy Gorlic (Nowy Sącz i tym podobne klimaty 😉 do Gdyni 🙁 Ratunku pomocy, cena w zasadzie nie ważna, ma być profesjonalnie i bezpiecznie.
Mamy jeszcze miejsca w koniowozie jadacym do Anglii w srode 1 pazdziernika, koniowoz jest na 12 koni a nie na 6 jak pierwotnie zakladalismy, przewoznk ten sam, kto zainteresowany prosze o pw, podam nr tel przewoznika. Do jutra po poludniu jestem pod internetem 😉