22.03.2014 2 wolne miejsca w koniowozie na trasie Brema (Niemcy) - Szczecin CIACH! Ogłoszenie
Droga Ago, wszystkie twoje posty na tym forum polegają na reklamie wolnego miejsca w koniowiozie - to jest twój zawód, prawda? Nie udzielasz się w żadnym innym wątku, nie starasz się nawet byc czynnym użytkownikiem forum. Następnym razem proszę wrzucic tą "wiadomośc" w ogłoszenia.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Non stop reklamy
Witam 28.03-05.04/2014 termin do uzgodnienia 2 wolne miejsca z Warszawy do Niemiec/Holandii/ Belgii 1 wolne miejsce z Holandii - Warszawy Istnieje możliwośc zabrania koni po drodze. Zapraszamy Do uzgodnienia na pw, bo to już jest reklama
Wstępnie poszukuję transportu (najchętniej z kimś na pół) z Warszawy do Opola (konkretnie Zakrzów) dnia 22.05, ew. 21.05 (ale wtedy wyjazd popołudniu) dla grzecznej, bardzo dobrze jeżdżącej 9-letniej klaczy.
Witam. Wolne miejsca w koniowozach na trasach: Gdańsk - Rzeszów - Gdańsk Gdańsk - Wrocław - Gdańsk Lublin - Hamburg i z powrotem Lublin - Miluza i z powrotem Belgia - Kielce Polska - Hiszpania - Polska Wrocław - Koszalin - Wrocław
Witam! Wolne miejsca w koniowozie na trasie Polska - Francja (granica z Hiszpanią). Wyjazd 28-29.04 z Polski. Wolne miejsca w drodze powrotnej Francja - Polska 01.04. Możliwość zabrania koni po drodze z Belgii, Holandii, Niemiec. 664 929 463 lub pw
Wolne miejsce w przyczepie około 02.04 na trasie Gdynia- Poznań -Warszawa i powrót Warszawa - Gdynia. Możliwość zbocze trochę z trasy :-) Tel 781 702 774
Zgadza się to jest moja praca. Chciałam oferować połączenie transportów klientów , żeby mogli zawieźć swojego konia taniej. Bardzo przepraszam Pozdrawiam Agnieszka
poszukuje transportu z miejscowosci SKIERDY (mazowieckie) do PUSZCZYKOWA KOLO POZNANIA moze ktos jedzie po drodze albo podrodze chetnie sie dolacze 1 klacz
Wolne miejsca w koniowozie na trasach: 1.Zielona Góra-Poznań-Konin-Łódź-Warszawa-Biała Podlaska i z powrotem, 2.Gdańsk-Kraków przez Toruń,Łódź,Piotrków Tryb.,Częstochowę,Katowice. Wolne miejsca również na trasie Polska-Hiszpania i z powrotem, mogę zabrać coś po drodze lub zboczyć z trasy. Kontakt 535 360 318.