[s]koniec stycznia / początek lutego 2014 szkam miejsca w przyczepie dla jednego konia na trasie 3miasto - Warszawa osoby chętne do podzielenia kosztów transportu zapraszam na priva.[/s]
Za ok. 2 tygodnie bedziemy jechac trase Trojmiasto-Warszawa-Trojmiasto. W strone Warszawy 2 wolne miejsca w przyczepie, z powrotem jedno. Jakby ktos chcial sie dolaczyc do transportu to prosze sie kontaktowac przez pw 🙂
w weekend będzie wracała na pusto przyczepa jednokonna z Gliwic do Warszawy, może jest ktos zainteresowany? (termin cz sobota czy niedziela do dogadania)
Poszukuję transportu międzynarodowego na trasie POLSKA (Warszawa ) - Hiszpania i powrót do Warszawy koniowozem(!!) na 2 konie badz 4 konie, wyjazd okolice lutego 2014. Pytam w 2 wariantach gdyż nie wiem jeszcze dokladnie ile koni będzie trzeba przetransportowac 2 czy 4 konie. Proszę o oferty usług wraz z podaną już kwotę ostateczna tj. np 8000 PLN (a nie 1,30 / km do neg!) potrzebuję konkretnej kwoty, proszę ją wysłać na priv w 2 wariantach: 1) wariant transportu koniowozem na 2 konie wynosi .......................PLN, oraz 2) transport koniowozem na 4 konie wynosi ........................ PLN
Jeżeli ktos jezdzi jedynie koniowozem na dwa konie rzecz jasna przedstawia mi jedynie swoją ofertę na przewoz koniowóozem na 2 konie. Czekam na propozycje cenowe. Najkorzystniejszą dla mnie propozycje pozytywnie rozpatrze.[/s]