Czy ktoś wie gdzie w Poznaniu lub okolicach można wypożyczyć przyczepę z samochodem? Lub kogoś kto za rozsądną cene przewiezie konia z Kielc do Poznania?
Będę jechała 8.04 do Lewady na kurs instruktorski z południa Warszawy. Jeśli ktoś z okolic się wybiera, a nie ma transportu to chętnie podzielę się kosztami benzyny 😀
Hej 🙂 Szukam transportu (lub kogos, kto by się dolaczyl do mnie) najchętniej do Francji (miejscowość Poitiers, ale może być gdziekolwiek), ewentualnie do Holandii, Belgii, Niemiec. Jeśli chodzi o daty, to po 8 maja. Pozdrawiam 🙂
Pusta przyczepa 1,5-konna bedzie jechac z Warszawy do Trojmiasta i z Olsztyna do Warszawy. Termin do ustalenia 😉 Szukamy kogos do podzielenia kosztow transportu.
Hej jadę jutro z Mińska Maz, moze byc Warszawa do Krakowa i mam dwa miejsca, od razu wracam i mam 1 miejsce wolne. Jak ktoś chętny to wiecej info na priv
Jedzie ktoś z Krakowa na HAMP do Leszna (5-7.04) i ma wolne miejsce w przyczepie??? PILNE! Piszcie od razu w wiadomości, na pewno szybciej wtedy odpiszę 🙂
na początku kwietnia potrzebuję przetransportować klacz z Tarzymiech (okolice Zamościa) do Warszawy (na Wolicę) - może ktos akurat tam jedzie i wraca z pustym miejscem ?
Wolne miejsce obok bezkonfliktowego wałacha w przyczepie na trasie Poznań-Leszno 4.04 i 7.04 w drodze powrotnej - chodzi o rozgrywane wtedy w JKS Przybyszewo zawody. Zapraszam 🙂