co środe na eurosporcie pod wieczór są jakieś zawody. natomiast na animal planet w niedziele o 22 (bądź 22:30 - nie pamiętam) jest Zawód: dżokej. I od pon - pt na animal planet o 14:30 Wszystko o jeździectwie (uwaga na lektora, namiętnie tłumaczy ujeżdżAnie)
I od pon - pt na animal planet o 14:30 Wszystko o jeździectwie (uwaga na lektora, namiętnie tłumaczy ujeżdżAnie)
tak a drągi leżące na ziemi to (uwaga, uwaga): BALE!! taaak, nawet myslałam, że się pomylili, ale akurat była pokazana ta lekcja jazdy i ten uczący się namiętnie powtarzał jakie to ekscytująca jest jazda po balach i jak się do skoków przydaje... 🤔wirek:
ja oglądałam ten serial, bo teraz to go chyba przenieśli na godzinę 11:40 czy jakoś tak, a ja niestety jestem wtedy w szkole 😤 Nie wiecie czy można ten serial dostać gdzieś na płytkach? w empiku jest, ale po niemiecku chyba 🤣
Notarialna, jak uśmiercili Alexa? Ja oglądałam tylko do czasu śmierci Claire, bo później zrobiło się żenua, ostatnio włączyłam i już nikogo nie rozpoznałam >___>
Claire usmiercili jakoś w pierwszym lub drugim sezonie, potem zrobiło się z tego coś a'la telenowela (m.in. Jodi okazała sie córką Jacka McClouda). Pojawiły się jakieś dwie kuzynki- wymienili większość obsady.