Forum konie »

konie, jeździectwo w telewizji

O tej bede chrapać 😉
A wie ktoś może kiedy będzie finał dzisiejszych [24.07] zawodów z Canal+Sport ?
To jakieś CSIO było ; ) [chyba . ; ] ]
A ja z innej beczki, ogląda ktoś "Przygody w siodle" w soboty o 8.15 na Polsacie?  🏇
Ja jutro będę oglądała 3 raz  😡
Przygody w siodle fajny filmik o perypetiach dzieciaków 🙂tez lubie oglądac...jak wstane wczesniej to sie patrzy 🙂
A na Eurosporcie kiedy znowu cos bo ostatnio duzo przegapilam..?? 😡
Ja dziś oglądałam, bo nastawiłam sobie budzik ,żeby zawieść papiery  włączyłam tv, żeby nie zaspać. Bóóóól...
Jutro,bądź za tydz.[2.08] o 13;30 są jakieś zawody .
Bodajże na Canal+Sport[1/2], ew. na Eurosportach posprawdzać ^^
Teraz na Canal+Sport są zawody CSIO w Hickstead: Puchar Narodów (powt.) od 11.00 do 15.00
Skoki na EUROSPORT  😅
Chyba tu pasuje . Czy wiecie czy gdzieś w necie można zobaczyć powtórki programów z Polsatu ? Ostatnio kręcili jakiś program u nas w stajni i siłą rzeczy byłam , nawet córkę właściciela przed kamerą oprowadzałam na hucule ( akurat na mnie trafiło , a ja w TV nie lubię się pokazywać  🙄 ) - a skoro byłam , to może bym chociaż zobaczyła czy nie wyglądałam jak jakieś ufo  😎 Leciało na żywo od razu , więc nie oglądałam .

Na RaiSport relejacja z ME.
Wg rozpiski Raisportsatu ME dziś 20.00 ) GPS uj. jutro 15.40 skoki sobota 20.45 uj.  niedziela 15.00 skoki
trzeba dodać? godzinę?
Co to za program ten RaiSport? Na jakim programie go macie?
cyfra+ 228
Ja mam na 129. Cyfrowy Polsat.
Ale oni tam się pingwinią... będą skoki?
Dzisiaj chyba nie, jutro o 15.40 jak pisała wyżej halo.
Do tego co leci dostała się K.Milczarek, jeszcze jej nie było więc szansa,że pokażą.
Na Eurosporcie tez jest teraz relacja. Freestyle.
dzięki halo!
Jutro koło 17.00 na eurosporcie skoki z Windsoru
O 17.00 skoki  😅LIVE 😅
Oglądałam kiedyś w telewizji cykl reportaży pod tytułem "Polskie stada i stadniny koni" ,orientujecie się czy gdzieś w internecie można obejrzeć te programy.
kaloe najprościej zwrócić się do archiwum państwowego (tam gdzie rejestrowane są wszystkie programy TV). Tylko, że oni udostępniają raczej studentom, doktorantom na potrzeby prac naukowych...

Szukałam w necie i nic nie ma 🙂
Ja też szukałam i nic nie znalazłam ,a chciała bym bardzo to obejrzeć 😕
http://www.instytut.com.pl/monitoring_telewizji

Nie wiem jaki byłby tego koszt ale pewnie tu by mieli 🙂
Nagrywałam te programy i mam na video, gdzieś w zakamarkach domowych, może udałoby się coś z tym zrobić.
Super  😅.Fajnie by było obejrzeć te programy.
Skoki dzisiaj o 18.45  😅  😅
"DWA PRZEJAZDY PO ZŁOTO " -wczoraj w TVP Kultura.
Realizacja Pan Mariusz Sykut.
Reportaż o losach Jana Kowalczyka i chłopaka z poprawczaka.
Bardzo ładnie zrobione.
Oglądaliście?
Jakbyś dała znać wczoraj, to pewnie byśmy oglądali 😉
Jakbyś dała znać wczoraj, to pewnie byśmy oglądali 😉

Nie zdążyłam. Przez przypadek włączyłam już tak w połowie.
W TVP Kultura są powtórki -trzeba popatrzeć.
Tylko programu nie umiem wyszukać.

Ten motyw się przewija na przemian z rozmową z Panem Janem .
Początek jest jak się domyślam o tym chłopcu z poprawczaka.
Ciekawa jestem jak te losy powiązano ze sobą .
Ze strony TVP:
Reportaż o dwóch osobach, które nigdy nie poznały się osobiście. Żyją w różnych miejscach Polski, są w różnym wieku i mają inny bagaż doświadczeń życiowych, a jednak mają wiele wspólnego. To co ich łączy to podobne, trudne dzieciństwo. I konie, dzięki którym starszy z bohaterów wyszedł na tak zwaną prostą, a drugi podążą ta samą drogą. Pierwszy to Jan Kowalczyk mistrz olimpijski w jeździectwie, młodszy Adrian Mańko, przebywający w zakładzie poprawczym w Studzieńcu.
Wyszukane: powtórka w poniedziałek, 21.09. godz. 7😲5-7:30
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się