Forum konie »

konie, jeździectwo w telewizji

Przegapiłam  🙁
Dramka oglądałam i jak dla mnie to nie masz czego żałować  😉
To pocieszyłaś mnie  :kwiatek:
jakiś polski kowboj opowiadał jak to kupił dzikiego folbluta a teraz pokazywał jak kłusuje bez ogłowia, Monty opowiadał że pracuje tez z trudną młodzieza bo są jak konie ( tak zrozumiałam bo słuchalam jednym uchem). na koncu był pokaz jak kobyła ktora nie wchodziła do bukmana od razu za nim weszła. koniec  😉
niestety, owa klacz po tym szkoleniu do koniowozu jadąc do domu wchodziła jak koń, który przezył życie na stepach, a nagle go chcą zawieść... nie dało to za wiele ;]
niestety, owa klacz po tym szkoleniu do koniowozu jadąc do domu wchodziła jak koń, który przezył życie na stepach, a nagle go chcą zawieść... nie dało to za wiele ;]

a możesz jeszcze raz, ale po polsku
Wiecie gdzie w internecie można oglądać CSI-W z Genewy??
było po polsku..prostymi słowy - wlazła, ale gorzej niż niechętnie ;] potem wcale lepiej nie było...coż...widać dla Dority to nie był odpowiedni zaklinacz ;]
a to był Monthy z Torwaru? Sprzed kilku lat? jeśli tak, to szkoda, ze nie widziałam ...
tak, to było dokładnie to
wczoraj był Poznań na TVP Sport, dziś też jest o 20 55

tzn. ja oczywiście nie mam TVP Sport.

a to był Monthy z Torwaru? Sprzed kilku lat? jeśli tak, to szkoda, ze nie widziałam ...

widziałam na żywo 🏇
Dziś od 14.00, na żywo konkurs PŚ z Genewy.
Class Horse TV (kanał 174 w abonamencie Cyfrowego Polsatu).
Kurcze ja nie mam tego kanału 🙁 a tak chciałam to zobaczyć...
Secretariat na HBO2
teraz na Eurosport: Zawody Pucharu Świata w Genewie  🏇
A po Genewie ujeżdżenie z Olimpi Londyn  🙂
Zawsze za późno zaglądam do tego wątku 🙁 Ech, może chociaż honorową zobaczę 😀

Kurczak, witaj w klubie.

Musze zdobyć Horse Class TV. To skandal, że go nie mam, a mówię po włosku! Czy to można dostać w Vectrze?
sobota, niedziela, poniedziałek ok 22 eurosport skoki z Londynu (jak co roku zresztą)  😉
Hura, Londyn to moje ulubione zawody w roku  🏇

szkoda, że nie mam żadnej stacji gdzie mogłabym obejrzeć relację z większej ilosci konkursów. ale sprawdzę, może na eurosport player by były
a na class horse tv nie ma? tam jest wszystko chyba  😜
czy tylko ja czekam na Londyn 🤔 ? a może znowu nie ten kanał... 😵
ja też 😤
Ja też czekam ale jakiś kurde  bilard leci . 😤
jest!
wiecie może jaki konkurs będzie dzisiaj transmitowany na eurosporcie? Bo wiem, że wcześniej był PŚ, ale to jego nie pokażą?
Może w środę będzie relacja z otworzenia... Ponoć była super rozgrywka, a mój ulubiony jeździec był 3 i strasznie chcę to zobaczyć, tylko nie wiem gdzie :/
22:15 Londyn, na żywo
branka z tego co sie orientuje to dziś jest GP  🙂
GP jest w poniedziałek. A dzisiaj o 22.15 jest transmisja ze zwykłego konkursu z rozgrywką na żywo. PŚ był dziś po południu, no i tego właśnie bym chciała retransmisje, może puszczą ją w środę..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się