jakiś polski kowboj opowiadał jak to kupił dzikiego folbluta a teraz pokazywał jak kłusuje bez ogłowia, Monty opowiadał że pracuje tez z trudną młodzieza bo są jak konie ( tak zrozumiałam bo słuchalam jednym uchem). na koncu był pokaz jak kobyła ktora nie wchodziła do bukmana od razu za nim weszła. koniec 😉
niestety, owa klacz po tym szkoleniu do koniowozu jadąc do domu wchodziła jak koń, który przezył życie na stepach, a nagle go chcą zawieść... nie dało to za wiele ;]
niestety, owa klacz po tym szkoleniu do koniowozu jadąc do domu wchodziła jak koń, który przezył życie na stepach, a nagle go chcą zawieść... nie dało to za wiele ;]
było po polsku..prostymi słowy - wlazła, ale gorzej niż niechętnie ;] potem wcale lepiej nie było...coż...widać dla Dority to nie był odpowiedni zaklinacz ;]
wiecie może jaki konkurs będzie dzisiaj transmitowany na eurosporcie? Bo wiem, że wcześniej był PŚ, ale to jego nie pokażą? Może w środę będzie relacja z otworzenia... Ponoć była super rozgrywka, a mój ulubiony jeździec był 3 i strasznie chcę to zobaczyć, tylko nie wiem gdzie :/
GP jest w poniedziałek. A dzisiaj o 22.15 jest transmisja ze zwykłego konkursu z rozgrywką na żywo. PŚ był dziś po południu, no i tego właśnie bym chciała retransmisje, może puszczą ją w środę..