Forum konie »

konie, jeździectwo w telewizji

A orientuje się ktoś który kanał na cyfrze ?
EUROSPORT

21:12 Puchar Świata, Goeteborg, Szwecja
Reportaż w "Uwadze" teraz na TVN o zabiedzonych koniach, już się kończy niestety...
Kto wygrał w Goetebrgu? 👀  Bo tak mnie bolała głowa, że poszłam spać...  🙁
dzis albo jutro Hidalgo
Kto wygrał w Goetebrgu? 👀  Bo tak mnie bolała głowa, że poszłam spać...  🙁

1. Midtown du Tillard - Aneglica Augustsson
2. Ciske van Overis - Edwina Alexander
3. Gotha - Ludger Beerbaum
Wyniki:
http://www.bazakoni.pl/admin,op-shows,cmd-details,id-1676.html
Kastorkowa na czym  👀 ?
Dziś Hidalgo na tvp 1 o 22:20 🙂
http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=0&ch1=1751&ch2=1729&ch3=420  tu pisze 🙂
Właśnie przeglądałam TV za jakimś filmem i na ZIG ZAP leci jakiś film o koniach🙂
tytułu niestety nie znam 🙁
Możliwe, że to Amika  😀
amika to wgl zadziwiajaca historia. sie usmialam jak to ogladalam  🏇
Chyba tak właśnie miał na imię siwek, trafiłam na końcówkę więc niestety nie wiem o co chodzi w filmie...
Taa i koń pojawia się na 5 odcinków przed końcem całego serialu, ta właśnie Amika, a ogólnie przez cały serial jakikolwiek koń pojawia się może ze 3 razy. 😁
Ooo to naprawdę dużo musiało być tych koni .. 😁
tak w skrocie.  laska w rozowym (chyba) spadla z konia i wkrecala ze to dzikie i wgl glupie stworzenie jest, zamknela go w ciemnym boksie i tak sobie stal i laska w ogrodniczkach postanowila owego konia uratowac , nigdy nie jezdzila, na tym amice siedziala chyba ze 3 razy i nie skakala, wygrala na nim zawody i kon uratowany gdyz ojciec laski w rozowym zobaczyl ze ten kon glupi i dziki nie jest, no i oczywiscie wszelkie histirie milosne i inne intrygi sie przeplataja.  😂
Hehe czyli taki  typowy filmik dla dzieci kochających  konie  😁
z happy  endem  😀
http://www.usefnetwork.com/WDM2011/
WDM Palm Beach 2011 na żywo od 20, podaję za światem koni
Dziś, na eurosporcie:
19😲0 JEŹDZIECTWO: Global Champions Tour, Katar, Katar (20:30)

🙂
WRESZCIE O JAKIEJŚ NORMALNEJ GODZINIE!  😅
a mi właśnie kompletnie nie odpowiada ta godzina 🙁 za wcześnie 🙁
W końcu obejrze  💃
o fajnie w sam raz przed zawodami sobie pooglądam może mi to dobrze zrobi;d
Aktualnie na plusie leci uroczy film o chłopcu i sportowym... mule 🙂
Czy ktoś mnie może oświecić, o jakie pieniążki, była dzisiaj gra. Jeszcze takiej poważnej MMB, to nie widziałam, i jakoś dziwnie,  się wszyscy zachowywali. 😲
Nie wiem, ale podobno kasa ogromna  😵
No , jak widać pieniążki duże, przejazdów czystych mało, ale i parkur tak trudny, jak na olimpiadzie w Atenach.Strasznie to wszystko sztywne było.  😉
Dramka szczerze to nie wiem co to jest 😀 wiem tyle że za free mam tego deka
Duża kasa i bum bo szejkowie sponsorami  😁  Nie podobał mi się podjazd wygranej 3 autem. Zdecydowanie wolę tradycyjny wjazd,tym bardziej, że to sport 50/50.
Mi też to się nie spodobało  🤔

Czekałam żeby usłyszeć ile za pierwsze miejsce ale nie zdradzili 🙄
Duża kasa i bum bo szejkowie sponsorami  😁  Nie podobał mi się podjazd wygranej 3 autem. Zdecydowanie wolę tradycyjny wjazd,tym bardziej, że to sport 50/50.

Mi to auto ,tez się nie podobało, nie ma to jak tradycyjna dekoracja. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się