Taa i koń pojawia się na 5 odcinków przed końcem całego serialu, ta właśnie Amika, a ogólnie przez cały serial jakikolwiek koń pojawia się może ze 3 razy. 😁
tak w skrocie. laska w rozowym (chyba) spadla z konia i wkrecala ze to dzikie i wgl glupie stworzenie jest, zamknela go w ciemnym boksie i tak sobie stal i laska w ogrodniczkach postanowila owego konia uratowac , nigdy nie jezdzila, na tym amice siedziala chyba ze 3 razy i nie skakala, wygrala na nim zawody i kon uratowany gdyz ojciec laski w rozowym zobaczyl ze ten kon glupi i dziki nie jest, no i oczywiscie wszelkie histirie milosne i inne intrygi sie przeplataja. 😂
Czy ktoś mnie może oświecić, o jakie pieniążki, była dzisiaj gra. Jeszcze takiej poważnej MMB, to nie widziałam, i jakoś dziwnie, się wszyscy zachowywali. 😲
Duża kasa i bum bo szejkowie sponsorami 😁 Nie podobał mi się podjazd wygranej 3 autem. Zdecydowanie wolę tradycyjny wjazd,tym bardziej, że to sport 50/50.
Duża kasa i bum bo szejkowie sponsorami 😁 Nie podobał mi się podjazd wygranej 3 autem. Zdecydowanie wolę tradycyjny wjazd,tym bardziej, że to sport 50/50.
Mi to auto ,tez się nie podobało, nie ma to jak tradycyjna dekoracja. 😉