jak nie było nic w tv tak nie było a teraz...wczoraj ogladam powtórke z sopotu na tvp sport a tu zaniedługo na canal + relacja z aachen 🙂 radość , radość 😅 , oby tak dalej . myśle ze jak bedzie jakas ogladalnosc to i ujeżdżenie puszczą albo WKKW 🙂
dziś 23.30 GP z Aachen 🏇 Ba, ja w ostatnim przypływie przytomności zdążyłam wcisnąć czerwone R na pilocie zanim nie odpłynęłam na dobre... Chyba gdzieś w okolicy Beerbauma byłam. Resztę obejrzę dziś po pracy 🙂 Jak dobrze mieć Eurosport!
No tak, a ja wczoraj, zgodnie z programem na telegazecie na Eurosporcie zasiadłam na kanapce o 21.30 czekając na to Aachen. A tu jakaś siatkówka czy piłka nożna.
Jakośnie wpadło mi do głowy że ta 21.30 to jakaś inna strefa czasowa którą trzeba przeliczyć na naszą...
Puchar Narodów w Sopocie 115 minut, TVP sport godz 9😲 jutro
Od 18 do 21 czerwca w Sopocie odbędą się najwyższej rangi międzynarodowe zawody w skokach przez przeszkody: Puchar Narodów i Grand Prix o Puchar Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej. W czterodniowych zmaganiach, w 11 konkursach weźmie udział 16 narodowych ekip z całego świata. Łączna pula nagród regulaminowych wynosi 150 tys. franków szwajcarskich. W reprezentacji Polski wystąpią m.in. weterani Andrzej Lemański i Grzegorz Kubiak oraz Marek Lewicki, Bartosz Goszczyński, Krzysztof Ludwiczak i łukasz Jończyk.