Forum konie »

konie, jeździectwo w telewizji

ja chyba mam (mam nadzieję) bo chętnie obejrzę!!!
Dramka, Moon - gdzie można się zapisać do tego newslettera?  :kwiatek:
Severus, na stronie Eurosportu, gdzieś jest rubryczka newsletter, gdzie możesz potem sobie wybrać dla jakiego sportu chcesz dostawać newsletter. Klikasz ok i potem ci przychodzą maile tego samego dnia co relacja, rano.
Można gdzieś obejrzeć igrzyska jeździeckie?
kaloe, chodzi Ci o te z Kentucky? Stronę wcześniej pisałyśmy o relacjach na Eurosporcie, tak trudno cofnąć się o jedną stronę?  😵
Pisalam juz w watku o WEG w Kentucky, ale napisze tez tu.
Relacje na Eurosporcie:

Wtorek 28 Wrzesien 2010 22😲0
Sroda 29 Wrzesien 2010 21:35
Czwartek 30 Wrzesien 2010 20😲0
Piątek 01 Pazdziernik 2010 19:45
Sobota 02 Pazdziernik 2010 17😲0
Niedziela 03 Padziernik 2010 19😲0

\update: Wiem, ze powinno byc "wrzesnia", "pazdziernika", ale wkleilam tutaj wersje z newslettera Eurosportu, wiec jakby co, to nie ja jestem analfabetka 😉

Przypominam  😅

21:42 EUROSPORT: Światowe Igrzyska Jeździeckie, Kentucky, Stany Zjednoczone 
Dzisiaj na EUROSPORT

19:11 JEŹDZIECTWO: Skoki przez przeszkody, Portugalia
Troszkę nie ten wątek, ale jeśli kto ma Polsat film, to właśnie leci Kaktus Jack  😀 Whiskey zawsze był miłością mojego życia  😍
EUROSPORT 19:46 JEŹDZIECTWO: Puchar Świata, Oslo, Norwegia
EUROSPORT 22😲5 JEŹDZIECTWO: Puchar Świata, Helsinki, Finlandia
Dramka jesteś najlepsza przypominajką na volcie ,dzięki Tobie nie przegapie żadnego programu w telewizji  :kwiatek: 
Dzięki  :kwiatek: Chociaż tyle moge..

Ja nadal nie mam Eurosportu  😕
18:39 JEŹDZIECTWO: Puchar Świata, Lyon, Francja EUROSPORT  🏇
Dramka dziękować dobra kobieto :kwiatek: może w końcu pierwszy raz od miesiąca będę pamiętać, żeby włączyć eurosport 😀iabeł:
wystarczy wejsc na strone eurosportu i ustawic sobie przysylanie programu z dyscypliny jezdziectwo 😉
Zairka a jak to zrobić ?
Zairka Odbierasz mi całą frajde  🤬 Lubie się czuć potrzebna  🙁
Właśnie oglądałam i po prostu mam ochotę sadzić temu Rene Lopez'owi munsztuka w zęby i go sponiewierać, miał super koni a tak chamsko pojechał...
florcia9 zgadzam się.
Zdenerwowałam się po jego przejeździe- to wyglądało jak teksańska masakra piłą mechaniczną, w moim odczuciu- wyłączyłam, i jutro obejrzę nagranie.

Jakby ktoś się pytał- mam za słabe nerwy, na oglądanie tego typu przejazdów...
Zairka Odbierasz mi całą frajde  🤬 Lubie się czuć potrzebna  🙁

oooo wybacz kochana 🙇 juz uciekam :kwiatek:
Dla wszystkich, którzy sie "nudzą", a chcieliby zobaczyć cos ciekawego.
Pozdrawiam 😀
http://www.cpm24.tv/

Do kompletu brakuje list startowych i wyników.
Zapraszam
http://www.engarde.de/events/event_prog_list.php?eventID=76
21😲3 JEŹDZIECTWO: Puchar Świata, Werona, Włochy EUROSPORT  🏇
Ruffian - godz 20.00 czwartek TV4
Dziś o 17.00 na tvn24, w programie "Prosto z Polski" reportaż o klaczy malującej obrazy.
pozdrawiamy 😎
nigdy nie miałem dobrej opinii o żurnalistach, ciekawe kiedy znajdzie się idiota który zrobi reportaż, o koniu uprawiającym drzeworyt własnymi zębami na ścianach boksu 😁
A moja kobyła potrafi stawiać pieczątki tylnymi nogami na ścianie.
Dziś o 17.00 na tvn24, w programie "Prosto z Polski" reportaż o klaczy malującej obrazy.

w jakims pisemku tele świat czy tele plotki był cały artykuł o klaczy-artystce malarce. Pani właścicielka z dumą objaśniała jak to ona do niczego konia nie zmusza bo chodziła na kursy naturalne Pata Parelli 😂

To Ganasz ty jesteś jednym słowem?
A ja program obejrzę.

Niektóre zwierzęta, np szympansy rzeczywiście malują obrazy - jeśli sie je nauczy posługiwać pędzlem. Stąd wiadomo, że to nie są tylko bezsensowne bazgroły, że nie daja sobie zabrac kartki póki nie skończą, ani nie zmusi się ich, żeby tam coś domalowały po skończeniu - gdyby tylko robiły plamki dla nagrody albo w  strachu przed karą, to by chciały domalowywać cos na obrazie w każdym momencie. Przez lata ich obrazki są coraz ładniejsze, stwierdzono nawet, że szympans może wyrobić sobie swój własny styl 😉
Ciekawa  jestem jak wygląda malowanie konia ganasz
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się