Severus, na stronie Eurosportu, gdzieś jest rubryczka newsletter, gdzie możesz potem sobie wybrać dla jakiego sportu chcesz dostawać newsletter. Klikasz ok i potem ci przychodzą maile tego samego dnia co relacja, rano.
\update: Wiem, ze powinno byc "wrzesnia", "pazdziernika", ale wkleilam tutaj wersje z newslettera Eurosportu, wiec jakby co, to nie ja jestem analfabetka 😉
florcia9 zgadzam się. Zdenerwowałam się po jego przejeździe- to wyglądało jak teksańska masakra piłą mechaniczną, w moim odczuciu- wyłączyłam, i jutro obejrzę nagranie.
Jakby ktoś się pytał- mam za słabe nerwy, na oglądanie tego typu przejazdów...
nigdy nie miałem dobrej opinii o żurnalistach, ciekawe kiedy znajdzie się idiota który zrobi reportaż, o koniu uprawiającym drzeworyt własnymi zębami na ścianach boksu 😁
Dziś o 17.00 na tvn24, w programie "Prosto z Polski" reportaż o klaczy malującej obrazy.
w jakims pisemku tele świat czy tele plotki był cały artykuł o klaczy-artystce malarce. Pani właścicielka z dumą objaśniała jak to ona do niczego konia nie zmusza bo chodziła na kursy naturalne Pata Parelli 😂
Niektóre zwierzęta, np szympansy rzeczywiście malują obrazy - jeśli sie je nauczy posługiwać pędzlem. Stąd wiadomo, że to nie są tylko bezsensowne bazgroły, że nie daja sobie zabrac kartki póki nie skończą, ani nie zmusi się ich, żeby tam coś domalowały po skończeniu - gdyby tylko robiły plamki dla nagrody albo w strachu przed karą, to by chciały domalowywać cos na obrazie w każdym momencie. Przez lata ich obrazki są coraz ładniejsze, stwierdzono nawet, że szympans może wyrobić sobie swój własny styl 😉 Ciekawa jestem jak wygląda malowanie konia ganasz