Forum towarzyskie »

Marzycielska Poczta czyli Re-Volta śle kartki do chorych dzieci!

Ja napiałam na razie jeden 🙂
Ale na pewno będę wysyłać jeszcze.
Oj, to naprawdę piękne (-: Choć faktycznie ciężko jest coś napisać.
Otrzymałam takiego emaila - przekazuję szerszemu gronu, może uda się zrobić prezent Maćkowi na urodziny?
Ja już zdjęcia moich ogonów szykuję i będę wysyłać.

From: eduko eduko@o2.pl
Sent: Friday, October 28, 2011 12:39 AM
To: lizbona@...
Subject: Prośba

Szanowni Państwo,

Jesteśmy 13-, 15-letnimi wolontariuszami, działającymi przy Polskim Stowarzyszeniu Pedagogów i Animatorów KLANZA Koło w Tychach. Włączyliśmy się w działania Marzycielskiej Poczty. 5 listopada podopieczny Marzycielskiej Poczty - Maciuś Serczyk będzie kończył 8 lat, jego marzeniem jest posiadanie własnego psa. Chłopiec leży w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu (czeka na przeszczep serca). Spróbujemy uzyskac zgodę na wizytę w dniu jego urodzin. Wolontariusze zawieżliby Mu pluszaka, album ze zdjęciami psów i pozdrowieniami od ich właścicieli. Mamy dla niego już pluszaka Husky, ale może mogliby Państwo ofiarować Mu zdjęcie/zdjęcia psa/psów z Państwa hodowli z pozdrowieniami i krótką informacją o psie/psach. Mogą Państwo przesłać zdjęcia bezpośrednio do Maciusia (adres: Maciuś Serczyk, Śląskie Centrum Chorób Serca, ul. Szpitalna 12, 41-800 Zabrze) lub do nas, wówczas dołączymy je do naszego albumu (Marek Wendreński, ul. Wieniawskiego 52/6, 43-100 Tychy). W obu przypadkach prosimy informację o przyłączeniu się do akcji
Pozdrawiamy
Marek, Ewa, Kamila, Paweł, Bogusz, Wojtek, Kacper
Jak najbardziej się przyłączam 😅
List się pisze, we środę poleci 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się