Dzięki, zapomniałabym :kwiatek: Numerki rozpisałam, przeglądam je i wydaje mi sie, że wszyscy będą zadowoleni, i nie będzie potrzeby wykreślania osób 🙂
edit: I zaczęłam pierwszym osobą wysyłać adresy, wyczekujcie PW! 😀
no też się obawiam tego, że będzie tak że ktoś kartki nie dostanie (sama nie dostałam jednej)
i alabamko zmień nick Bemyself na jej nowy 🙂
mam nadzieję, ze mnie skojarzą po nowym nicku :P dobrze ze nie uzywalam wieloletniego ze starej volty 😉
ja tez dostałam, dwie osoby znam, jednej absolutnie, ale zrobię wywiad srodowiskowy 🥂 a jutro będę marudzic o kilka innych adresów jako maniaczka listowa 🥂
Isabelle Aż poleciałam, otworzyłam listę żeby zobaczyć kogo ty tam masz 😁 [s]Mam mały problem, muszę przeliczyć liczby bo jedna osoba ma 2 adresy, więc na reszte będziecie musieli poczekać :kwiatek:[/s] Pierwsze 10 osób już dziś dostało adresy :kwiatek:
edit2: Jak na razie PW z adresami wysłałam do 40 osób, myślę że dziś skończę wysyłanie 😉 Wszyscy, którzy otrzymają adresy są proszeni o odesłanie wiadomości abym wiedziała, że dotarło (wiadomo, czasem PW nie dochodzi). Odznaczam sobie wtedy na liście i tym, których wiadomości zwrotnej nie dostanę wyślę adresy ponownie 🙂 Mam nadzieje, że dobrze nam to wyjdzie i wszyscy będą zadowoleni :kwiatek:
Już wszystkie osoby powinny znaleźć adresy zaplątane w wiadomościach, w swoich voltowych skrzynkach. Jeżeli ktoś nie otrzymał takiej wiadomości, proszę o sygnał, jeżeli nie dostanę potwierdzenia na PW to też automatycznie wyślę ponownie 😉 Były pytania, więc przypominam, że kartki wysyłamy 1-15.12.11 czyli mamy jeszcze miesiąc na znalezienie fajnych kartek, materiałów na nie, wierszyków, informacji na temat osób których nie znamy. Starałam się poprzypisywać chciaż jedną osobę, którą na prawdę by się znało, szczypiorkom napisałam w PW jeszcze infromacje o każę za niewysłanie kartek jaką jest trafienie do NIEUCZCIWYCH. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie, w razie próśb o dodatkowe adresy jestem jeszcze do waszej dyspozycji bo szybko się uwinęłam z tymi obowiązkowymi, w razie pytań również zapraszam. Bardzo miło czyta się wasze podziękowania i cudownie się patrzy jak cieszycie się z poszczególnych osób 😀 Pozdrawiam i ogłaszam wielki start polowania na świąteczne kartki! 😍
Ja dostałam osoby które dobrze znam voltowo, strasznie się z tego cieszę i już wymyślam co by tu ''dowalić, żeby im było miło 😅 Alabamka wspaniała robota :kwiatek:
Isabelle, To taka buźka jest! Zdechłe oczka z języczkiem, o popatrz : xp A tak serio to dajcie spokój bo jeszcze się okaże, że ma właśnie was i wam nie wyśle kartki, o. wtedy to będziecie mieć 😉 To świąteczny wątek, trzeba być miłym jak w święta!
Isabelle, I tam stara 😉 Ja np. nie wiem gdzie w tym "xoxo" są niby buziaczki, albo też jestem stara albo ślepa 😉 Orientujecie się czy są już kartki świąteczne w sklepach?