Forum towarzyskie »

Świąteczne kartki re-voltowiczów II edycja

Listonosz już u mnie był 🤔 Tak więc przed Świętami kartki do mnie nie dojdą 😕 Doszła tylko jedna!
a ja dopiero dostałam pierwsza kartkę od Vuko, dziękuję 😉
Tak odnośnie działania Poczty Polskiej  🙄 wysyłałam kartki do re-voltowiczów i prywatne w ten sam dzień- prawie dwa tygodnie temu. Pierwsze doszły do miejscowości ok 50 km ode mnie- po dwóch dniach, po trzech dniach doszły do Warszawy -ok 380 km, a dziś dzwoni do mnie kumpela z dużego miasta pod Poznaniem- ok 75 km, że właśnie dziś (!) kartkę otrzymała  😲 😵
Ja wczoraj dostałam trzecią  😅
Moja doszła jedna, albo reszta się nie chwali  🙄
Właśnie przez te akcje z pocztą wolę wysyłać poleconym priorytetem  🙄
Na dzień dzisiejszy wszystkie kartki są u mnie. Serdecznie dziękuję wszystkim.
Niestety nie wiem czy moja ostatnia kartka doszła jako iż ta osoba się nie odzywa.

Moja kolekcja:

🤣

Moje dodatki kartkowe już powieszone 🙂
Pozwólcie, że pochwalę się całością, bo to moja pierwsza własna choinka 😍 Całkowicie toruńska - cała w toruńskich piernikach, w samym centrum miasta 🙂 Do tego suszone owoce i cukierkowe "sopelki".

Tu zbliżenie na choineczkę i nadgryzione ciasteczko 😁

a ja dopiero dostałam pierwsza kartkę od Vuko, dziękuję 😉

Uff, moje wszystkie doszły🙂
Ja narazie dostałam tylko jedną, czekam na resztę.

Wesołych Świąt wszystkim!
Vuko, na przyszłość Marta a Martyna to dwa różne imiona 😉
Ups! Jak napisałam, a jak byc powinno?
napisałaś Marta a ja jestem Martyna 😉
To przepraszam, zwykła pomyłka, bo wiem, że są to dwa różne imiona 😉
Melduję iż dotarłam do domu, a tu czekały na mnie prześliczne kartki od Naciau i Horciakowej  😀 Dziewczyny, bardzo, bardzo dziękuję za piękne życzenia  :kwiatek:
Mam nadzieję, że tym razem się spełnią  :kwiatek:
Dziś dotarła karteczka od anity333 
Dziękuję 🙂
Ikarina dziękuję za piękną kartkę i życzenia, to była bardzo miła niespodzianka :kwiatek:
U mnie bilans taki:

Otrzymane: 3
Dostarczono : 2

Mam nadzieję że trzecia zagraniczna kartka doszła tylko się nikt nie pochwalił  😉

I w ogóle dziękuje za kolejny udział w zabawie. Życzę wszystkim których nie wylosowałam WESOŁYCH ŚWIĄT !!!  :kwiatek:
Jeżeli ktoś wysłał kartki a nie doszły proszę o napisanie ile nie doszło, do kogo miały pójść, kiedy zostały wysłane i czy były ekonomiczne, czy priorytetowe :kwiatek:
Jeżeli ktoś nie dostał też proszę napisać ile nie doszło :kwiatek:
Moje tegoroczne kartki

i niespodzianka od hanoverki - pierniczki były przepyszne  🍴 a choinka i Gwiazdorek zawisły obok kartek 🙂
Do mnie doszly wszystkie 3, a ja wyslalam do Isabelle, pokemon, ciri i chyba jedna doszla ale nie pamietam do kogo. Wyslane zostaly 14.12 chyba priorytetem (z firmy poszly ale zazwyczaj priorytetrm ida)
Alabamka, jaki jest tego cel? IMO bez sensu  🙄  Kartki mogą dojść po świętach, a w zabawie chodziło o to, żeby niespodzianką było to, od kogo się je dostanie. Poczta Polska nie po raz pierwszy zawiodła.
Chyba, że masz układy na poczcie i sprawisz, że wszystkie kartki, które jeszcze nie dotarły do swoich odbiorców, nagle cudem się u nich pojawią  😎

Wesołych Wam życzę 🙂

o edycjo!:
Takie coś można by zrobić po Nowym Roku. Wtedy miałoby sens.
Do mnie dotarła kartka od cavaletti. Jest śliczna, koniki na choince cudne. Dziękuję bardzo :kwiatek:
Alabamka, jaki jest tego cel? IMO bez sensu  🙄  Kartki mogą dojść po świętach, a w zabawie chodziło o to, żeby niespodzianką było to, od kogo się je dostanie. Poczta Polska nie po raz pierwszy zawiodła.
Chyba, że masz układy na poczcie i sprawisz, że wszystkie kartki, które jeszcze nie dotarły do swoich odbiorców, nagle cudem się u nich pojawią  😎

Wesołych Wam życzę 🙂

o edycjo!:
Takie coś można by zrobić po Nowym Roku. Wtedy miałoby sens.

Dla mnie jest sens, nie wszyscy mówili, ze wysłali, kilka osob ogólnie ucichło (w zabawie wzięło udział 51 osób).
Co innego gdy nie dojdzie jedna kartka, co innego jak ktoś po prostu nie wysłał. Jeżeli sie nie przyzna do tego to można to sprawdzić patrząc na to kto nie dostał kartek (gdy 3 osoby nie dostaną jednej kartki a miała je jedna osoba to wiadomo od razu). Można mi wysłać na PW te informacje.
Ja dostałam dwie kartki a odemnie też chyba tylko 2 doszły. Chyba że ta trzecia osoba się nie pochwaliła 😉
Bischa, cierp1enie dziś, w ostatniej chwili, doszły Wasze kartki! Ogromnie dziękuję za życzenia, Argosowi oczywiście też przekażę :kwiatek:
Ufffff, no to się cieszę 😅 Bilans 3 na 3, a ja nadprogramową kartkę i list dostałam od JARY i zapowiedziany list od Buyaki, dziękuję dziewczyny :kwiatek:
U mnie bilans 3/4, chociaż w zasadzie nie wiem czy trzecia nie doszła, bo adresatka się dawno na rv nie logowała
u mnie dwie osoby dostały kartki, jedna jeszcze się nie pochwaliła, albo nie doszła jeszcze, a ja dostałam już wszystkie 3! dziś znalazłam kompletnie przemoczoną niestety ostatnią kartkę od Cavaletti. bardzo wszystkim dziekuje i życzę reszty Wesołych Świąt🙂 :kwiatek:
JA nie wiem ile powinnam dostać ale przyszło 6 kartek
Odemnie narazie nie pochwaliły sie niemiłek i Jara czy kartki doszły 👀 (kartki wyslane kolo 6.12, ekonomiczną, do Jary później 13.12 ekonomiczną)
zairka i ja sie chyba powinnam pochwalic🙂
Karla Ty o ile sie nie myle już sie chwaliłaś 👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się