Polonez - Bela wymiata, a jeziorka zazdroszczę. Jeszcze rok temu też miałam obok stajni jeziorko, ale mało z niego korzystałam ,bo zawsze w lecie moja kobyła nie nadawała się do jazd. A teraz niestety jeziorka brak 🙁 ale za to mamy super las z góreczkami 🙂 Breva - superaśny ten twój stwór, bardzo mi się podoba 🙂 Brzask - bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia z jazdy na rudym kasska - świetnie wyszliście na tej pierwszej focie
kate_ i te oczy jak 5zł... to mozesz taka tabliczke podpisac: "Daj piątaka na winiaka";-)... siadasz na rynku i zarabiasz 🥂 kasska mnie tam nieostrosc nie przeszkadza - zdjecie sliczne tak czy siak🙂🙂 jun dziękuję :kwiatek: armara szlachetnosc az bije im z pyszczkow🙂 szczegolnie pierwszy i trzeci mi sie straaasznie podoba🙂
Slojma jak młoda rośnie! Piękny łeb ma margaritka, ale Nerwina ma wielką szyję 🍴 kasska pierwsze zdjęcie super! jaki dostojny amara twoje konie na zdjęciach wychodzą super, chętnie bym je na żywo pooglądała 🙂 lubię taki typ urody Dyra więcej z sesji! polonez bela jest rewelacyjna! Breva Bandos świeci się jak lukrowane ciacho, świetny jest 🙂 taggi gratuluję przejazdu i zazdroszczę zdjęc od Jessy 😜 tristia, fantazja po was idealnie widac ewolucję koniarzy! Pamiętam wasze fotki sprzed 1,5 - 2 lat, ze starej volty, kiedy dwie szkapinki nosiły was to na oklep, to w kulbace westowej, to w jakichś nie do końca dopasowanych siodłach wszechstronnych, z czarnym czapraczkiem pod spodem. Teraz widac, że się szkolicie, że konie puchną od mięśni, mimo chorób wyglądają coraz lepiej, Wy w pełni świadome amazonki, sprzęt dopasowany, zadbany i schludny - bardzo miły obrazek, podobnie można napisac o jeszcze kilku osobach z forum (Busch - moja ulubienica, darolqa 👍 ) i to bardzo cieszy. Ot taka dygresja na wieczór 😡
Pinesska- Jak miło czytać takie słowa :-) Staramy się i będziemy starać się coraz bardziej :-) Wrzucaj Brzasia okraglasia ;-) Slojma- Emika jest ogromna. Nie wygląda jak roczniak!
margaritka kobyła nie wygląda tak źle, a mięśnie odbudują się Pinesska mi również miło to czytać 😡 wzięłysmy się i za siebie i za konie, czas zacząć jeździć a nie tylko klepać tyłki 🤣 wstawiaj zdjęcia braciszka adriena siwe fajne i .... duże chyba 🤔wirek: ile ma wzrostu?
Adriena pierwsze genialne - moja ukochana masc (kurcze, zeby byc lojalną wobec wlasnego konia, to "ukochana ex equo" 😉), super ujęcie i swietna sylwetka 😜 Pinesska dzięki🙂 i szykujcie sie na nastepne foty, bo w niedziele kolejne zawody 🤣 💃 🤣
adriena - ja mam gniadoszke... hehe.. a nigdy nie lubilam tej masci...heheheh... a jabłkowite zawsze dla mnie byly cudenkami🙂 widzisz jak to sie uklada... 😉? Mozemy sie wymienic kolorami na tydzien 😁