Jessy na pierwszym myślałam, że jesteś nieubrana 😁 I niczym rusałka pląsałaś po polu w stroju noworodka 😉 Burza oj tam gruby 😉 Ja Ci powtarzam, że On jest tylko PUSZYSTY 😎
galopada_, Twój młody ogr jeszcze? faraa, cudny koń i piekne zdjęcia! 😜 Jessy, Twoje zdjęcia są takie ciepłe i klimatyczne! 🙂 rude_maleńswto, jaką Rudy ma grzyweczkę idealnie pod nożyczki obciętą! 😀 Losia, ładne Rude 😉
a tu moje Gniade z wczorajszych zawodów w Bajardo 😉
Gniady wycinany, ponieważ musi wrócic na pastwisko do młodych ogierków, a nie myslec o kobylach 🙂 do zakladu poszly w tym roku dwa inne, wiec ten bedzie wałachem
oj bomba, bomba dzisiaj "wybuchła" kiedy podczas lonżowania przestraszyła się własnego ogona, rzuciła się do przodu w panicznej ucieczce, przestraszyła się uderzających o bandę grudek ziemi, przyśpieszyła na wirażu, nie wyrobiła na zakręcie i przywitala się z matką ziemią w repertuarze mamy także - banie się własnej dymiącej kupki, odskakiwanie od bandy bo w desce jest sęczek, nagłe zauważenie baaardzo niebezpiecznych drągów postawionych w rogu hali, które mijamy w tym momencie conajmniej 20 raz, itp, itd
Ascaia mały ale wariat 😁 ja tam wole tak niż jakby miało być nudno 😉 mały też ciągle dostarcza mi atrakcji. ostatnio w repertuarze mamy ciągłe kontuzje 😵